De hjemmelavede iskager med smag henad mælkesnitte er dømt til at blive et hit blandt ungerne!
Sådan gør du
Iskager
Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Pisk æg og sukker luftigt. Bland de tørre ingredienser. Rør hurtigt den smeltede chokolade og melblandingen i æggeblandingen. Beklæd en bradepande (ca. 30 x 40 cm) med bagepapir og bred dejen ud til kanterne i et jævnt lag. Bag kagebunden midt i ovnen og lad den køle af på en bagerist.
Stil isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Halver kagebunden på den korte led. Læg 2 stykker husholdningsfilm (ca. 50 cm lange) på køkkenbordet, så de overlapper hinanden på den lange led. Placér den ene bund i midten af filmen. Skær skiver af isen og læg dem på bunden, så den er dækket i et jævnt lag - glat efter med en kniv. Læg den anden bund ovenpå og tryk den let. Fold filmen stramt op over alle sider på iskagen. Frys iskagen i mindst 1 time.
Tag iskagen ud af fryseren og pynt den med streger af smeltet hvid chokolade. Skær den frosne iskage ud i 16 stykker og server.