Du kan også lave cookies med lys eller hvid chokolade. Hvis du er vild med cookie dough, så rør lidt af den rå dej i isen inden indfrysning.
25865 kJ / 6182 kcal
1697 kJ / 406 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 3,8 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 41,4 % | 41,3 g |
Fedt: | 54,8 % | 25,1 g |
Cookies + flødeis = perfekt sommerdessert. De ser imponerende ud, men er overraskende nemme at lave fra bunden. Du gør bare som Maria fra Karolines Køkken viser i videoen.
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Æggeblommer
|
|
60 g
Sukker
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
125 g
Sukker
|
|
125 g
Brun farin
|
|
1
Æg
|
|
250 g
Hvedemel
|
|
1 tsk
Natron
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
200 g
Grofthakket mørk chokolade eller chokoladeknapper
|