Frisk melonsalat med hyldeblomst og softice

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Eksotisk og sød dessert med frisk frugt og softice. En klassisk kombination de fleste elsker.

Ingredienser

Antal portioner

  • 450 g vaniljeflødeis

Melonsalat

  • 1 kantalupmelon i kugler eller tern
  • 1 galiamelon i kugler eller tern
  • 3 spsk koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk fintstrimlede friske basilikumblade

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Pisk den til softicekonsistens, lige inden serveringen.

Melonsalat

Kom melonkuglerne i en skål og vend dem med hyldeblomstsaft, citronsaft og basilikum. Fordel melonsalaten i små skåle, anret softicen på frugten og pynt med basilikumblade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: