Frisk melonsalat med hyldeblomst og softice

Bedømmelse

(14 vurderinger)

30 min

Eksotisk og sød dessert med frisk frugt og softice. En klassisk kombination de fleste elsker.

Ingredienser

Antal portioner
  • 800 ml Arla® Øko flødeis, Vanilje (ca. 445 g)

Melonsalat

  • 1 kantalupmelon i kugler eller tern
  • 1 galiamelon i kugler eller tern
  • 3 spsk koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk fintstrimlede friske basilikumblade

Pynt

  • friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Pisk den til softicekonsistens, lige inden serveringen.

Melonsalat

Kom melonkuglerne i en skål og vend dem med hyldeblomstsaft, citronsaft og basilikum. Fordel melonsalaten i små skåle, anret softicen på frugten og pynt med basilikumblade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 47 %

Print

Kilde: