Frisk melonsalat med hyldeblomst og softice

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Eksotisk og sød dessert med frisk frugt og softice. En klassisk kombination de fleste elsker.

Ingredienser

Antal portioner

  • 450 g vaniljeflødeis

Melonsalat

  • 1 kantalupmelon i kugler eller tern
  • 1 galiamelon i kugler eller tern
  • 3 spsk koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk fintstrimlede friske basilikumblade

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Pisk den til softicekonsistens, lige inden serveringen.

Melonsalat

Kom melonkuglerne i en skål og vend dem med hyldeblomstsaft, citronsaft og basilikum. Fordel melonsalaten i små skåle, anret softicen på frugten og pynt med basilikumblade.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: