Du får det bedste resultat på en ismaskine, men du kan også fryse is i en skål og røre regelmæssigt i isen mens den fryser ind. Lige inden iisen er helt frosset skal du tilsætte den hakkede chokolade.
Skal du have mange gæster er det en god ide at kugle isen op på forhånd i bakker i fryseren - lige klar til at servere. Du kan udskifte mørk chokolade med din yndlingschokolade.
6314 kJ / 1509 kcal
604 kJ / 144 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 12,5 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 53,3 % | 18,9 g |
Fedt: | 34,2 % | 5,6 g |
Italiensk is - her i en anden og også meget lækker udgave.
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.