Italiensk mælkeis

Italiensk mælkeis

60+ min Dessert
Fryseegnet
Hjemmelavet italiensk mælkeis - uhm, det smager bare godt. Den italienske is er uden fløde, men med ægte vanilje. Italiensk mælkeis består udelukkende af mælk, æggeblommer, sukker´og vanilje - og i denne opskrift lidt hakket god mørk chokolade. Du kan klare dig uden ismaskine, men den hjemmelavede italienske mælkeis bliver bare bedre med.....
Mere inspiration

Italiensk is - her i en anden og også meget lækker udgave.

Stracciatella is
60+ min
Stracciatella is
(2)
Velbekomme!
Bemærk

Du får det bedste resultat på en ismaskine, men du kan også fryse is i en skål og røre regelmæssigt i isen mens den fryser ind. Lige inden iisen er helt frosset skal du tilsætte den hakkede chokolade.

Tips

Skal du have mange gæster er det en god ide at kugle isen op på forhånd i bakker i fryseren - lige klar til at servere. Du kan udskifte mørk chokolade med din yndlingschokolade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7170 kJ / 1714 kcal

Næringsindhold pr. 100g

686 kJ / 164 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 10,9 % 4,4 g
Kulhydrat: 48 % 19,4 g
Fedt: 41,1 % 7,6 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser