Du kan bruge finthakket chokolade, som ikke har været smeltet. Det fungerer udmærket, men du får ikke de fine, tynde chokoladeflager, som ellers er karakteristisk for stracciatella isen.
Du kan køre isen i en ismaskine, inden du vender chokolade i. Kontrasten mellem den kraftige, bitre chokolade og den milde, søde is giver en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til den bitre chokolade, kan du også bruge mørk chokolade (ca. 55% kakao), men får så ikke den samme kontrast.
6855 kJ / 1638 kcal
1051 kJ / 251 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 5,9 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 44,3 % | 27,4 g |
Fedt: | 49,8 % | 14,1 g |
Endnu en dejlig italiensk mælkeis - det er så lækkert!
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.