Yoghurtis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Denne opskrift på yoghurtis er både nem, lækker og frisk. Den lækre smag kommer fra kombinationen af akaciehonning, bær og yoghurt naturel.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 500 g bær, fx hindbær og brombær

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland honning, vaniljekorn og yoghurt. Pisk fløden til skum sammen med sukkeret. Vend flødeskummet i yoghurtblandingen. Kom isblandingen i en metalform (ca. 1 liter). Dæk formen med alufolie og frys isblandingen i ca. 1 time. Kom den letfrosne is i en skål og rør kraftigt med en håndmixer. Kom isen tilbage i formen og stil den i fryseren. Gentag efter yderligere 1 time og frys derefter isen i mindst 12 timer.

Stil isen i køleskabet ca. 45 min. før serveringen. Server med friske bær eller frugt.

Tip

Yoghurtisen kan fryses i en ismaskine.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7720 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: