Yoghurtis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Denne opskrift på yoghurtis er både nem, lækker og frisk. Den lækre smag kommer fra kombinationen af akaciehonning, bær og yoghurt naturel.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 500 g bær, fx hindbær og brombær

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland honning, vaniljekorn og yoghurt. Pisk fløden til skum sammen med sukkeret. Vend flødeskummet i yoghurtblandingen. Kom isblandingen i en metalform (ca. 1 liter). Dæk formen med alufolie og frys isblandingen i ca. 1 time. Kom den letfrosne is i en skål og rør kraftigt med en håndmixer. Kom isen tilbage i formen og stil den i fryseren. Gentag efter yderligere 1 time og frys derefter isen i mindst 12 timer.

Stil isen i køleskabet ca. 45 min. før serveringen. Server med friske bær eller frugt.

Tip

Yoghurtisen kan fryses i en ismaskine.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7720 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: