Stribede ispinde med yoghurt og kiwi
60+ min

Stribede ispinde med yoghurt og kiwi

Ispinde med kiwi og yoghurt er frosset i lag, hvilket giver et rigtig flot udseende. Perfekte til en solskinsdag - og alle de andre dage!
Fryseegnet
Bedømmelse (34 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stribede ispinde med yoghurt og kiwi

Ispinde med kiwi og yoghurt er frosset i lag, hvilket giver et rigtig flot udseende. Perfekte til en solskinsdag - og alle de andre dage!

8 stk. pr. portion

Antal portioner

Yoghurtblanding

Kiwiblanding

  • 275 g kiwifrugter i mindre stykker
  • 75 g sukker (ca. ¾ dl)
  • 8 ispindeforme (ca. 1¼ dl)
  • 8 træispinde

Fremgangsmåde:

Yoghurtblanding

Kom yoghurt, sukker og mælk i en skål og pisk det godt sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet.

Kiwiblanding

Kom kiwi og sukker i en foodprocessor og kør det i ca. 30 sek. til en jævn puré. Hæld blandingen i en skål.

Kom 1 spsk af yoghurtblandingen i hver af isformene. Stil dem i fryseren i ca. ½ time. Kom dernæst 1 spsk kiwiblanding i hver form og stil dem tilbage fryseren i ca. ½ time. Fortsæt med 2 spsk yoghurtblanding, 1 spsk kiwiblanding og afslut med 1 spsk yoghurtblanding. Frys ca. ½ time mellem hvert lag. Sæt ispinde i, når det sidste lag er lagt. Stil de stribede ispinde i fryseren i mindst 3 timer.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 24 %
Print