Ispinde med kiwi og yoghurt er frosset i lag, hvilket giver et rigtig flot udseende. Perfekte til en solskinsdag - og alle de andre dage!
Sådan gør du
Yoghurtblanding
Kom yoghurt, sukker og mælk i en skål og pisk det godt sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet.
Kiwiblanding
Kom kiwi og sukker i en foodprocessor og kør det i ca. 30 sek. til en jævn puré. Hæld blandingen i en skål.
Kom 1 spsk af yoghurtblandingen i hver af isformene. Stil dem i fryseren i ca. ½ time. Kom dernæst 1 spsk kiwiblanding i hver form og stil dem tilbage fryseren i ca. ½ time. Fortsæt med 2 spsk yoghurtblanding, 1 spsk kiwiblanding og afslut med 1 spsk yoghurtblanding. Frys ca. ½ time mellem hvert lag. Sæt ispinde i, når det sidste lag er lagt. Stil de stribede ispinde i fryseren i mindst 3 timer.