Stribede ispinde med yoghurt og kiwi

Stribede ispinde med yoghurt og kiwi

60+ min
Ispinde med kiwi og yoghurt er frosset i lag, hvilket giver et rigtig flot udseende. Perfekte til en solskinsdag - og alle de andre dage!

Sådan gør du

Yoghurtblanding
  • Kom yoghurt, sukker og mælk i en skål og pisk det godt sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet.
Kiwiblanding
  • Kom kiwi og sukker i en foodprocessor og kør det i ca. 30 sek. til en jævn puré. Hæld blandingen i en skål.
  • Kom 1 spsk af yoghurtblandingen i hver af isformene. Stil dem i fryseren i ca. ½ time. Kom dernæst 1 spsk kiwiblanding i hver form og stil dem tilbage fryseren i ca. ½ time. Fortsæt med 2 spsk yoghurtblanding, 1 spsk kiwiblanding og afslut med 1 spsk yoghurtblanding. Frys ca. ½ time mellem hvert lag. Sæt ispinde i, når det sidste lag er lagt. Stil de stribede ispinde i fryseren i mindst 3 timer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3310 kJ / 791 kcal

Næringsindhold pr. 100g

389 kJ / 93 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 3,4 % 0,8 g
Kulhydrat: 93,3 % 21,4 g
Fedt: 3,3 % 0,4 g

Ingredienser

Yoghurtblanding
300 g Græsk yoghurt
75 g Sukker (ca. ¾ dl)
1¼ dl Mælk
Kiwiblanding
275 g Kiwifrugter i mindre stykker
75 g Sukker (ca. ¾ dl)
8 Ispindeforme (ca. 1¼ dl)
8 Træispinde