Stribede ispinde med yoghurt og kiwi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

60+ min

Ispinde med kiwi og yoghurt er frosset i lag, hvilket giver et rigtig flot udseende. Perfekte til en solskinsdag - og alle de andre dage!

Ingredienser

8 stk. pr. portion

Antal portioner

Yoghurtblanding

Kiwiblanding

  • 275 g kiwifrugter i mindre stykker
  • 75 g sukker (ca. ¾ dl)
  • 8 ispindeforme (ca. 1¼ dl)
  • 8 træispinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Yoghurtblanding

Kom yoghurt, sukker og mælk i en skål og pisk det godt sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet.

Kiwiblanding

Kom kiwi og sukker i en foodprocessor og kør det i ca. 30 sek. til en jævn puré. Hæld blandingen i en skål.

Kom 1 spsk af yoghurtblandingen i hver af isformene. Stil dem i fryseren i ca. ½ time. Kom dernæst 1 spsk kiwiblanding i hver form og stil dem tilbage fryseren i ca. ½ time. Fortsæt med 2 spsk yoghurtblanding, 1 spsk kiwiblanding og afslut med 1 spsk yoghurtblanding. Frys ca. ½ time mellem hvert lag. Sæt ispinde i, når det sidste lag er lagt. Stil de stribede ispinde i fryseren i mindst 3 timer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: