Server yoghurtbark oven på små amerikanske pandekager.
Smeltet hvid chokolade kan være vanskeligt at arbejde med. Hvis chokoladen klumper, når den røres i yoghurten, så blend yoghurtblandingen kort med en stavblender.
Erstat jordbær med andre friske bær i sæson, fx blåbær eller hindbær. Bærrene kan også fordeles på yoghurten inden den sættes i fryseren, således at de også fryses ned.
8266 kJ / 1976 kcal
858 kJ / 205 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 10,1 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 30,3 % | 15,3 g |
Fedt: | 59,6 % | 13,8 g |
Yoghurtbark er cremet yoghurt rørt op med smeltet hvid chokolade - og så i fryseren. Yoghurtbark er en super nem dessert - let og lækker på en varm sommerdag. Pynt yoghurtbarken med friske jordbær og mynteblade - så har du en indbydende sommerdessert.
Hvid chokolade
|
200 g |
---|---|
500 g | |
Grønne usaltede pistacienødder - finthakkede
|
1 spsk |
Frysetørret hindbær
|
1 spsk |
Jordbær
|
250 g |
---|---|
Friske mynteblade
|