Yoghurtbark med jordbær og mynte

Yoghurtbark med jordbær og mynte

60+ min
Yoghurtbark er cremet yoghurt rørt op med smeltet hvid chokolade - og så i fryseren. Yoghurtbark er en super nem dessert - let og lækker på en varm sommerdag. Pynt yoghurtbarken med friske jordbær og mynteblade - så har du en indbydende sommerdessert...

Sådan gør du

Yoghurtbark
  • Smelt chokoladen. Kom yoghurten i en skål og vend den smeltede chokolade heri. Hæld blandingen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 30 x 40 cm). Drys med pistaciekerner og frysetørret hindbær. Stil bradepanden i fryseren i 2-3 timer, til yoghurten en helt frossen.
Ved serveringen
  • Rens jordbærrene og skær dem i halve. Læg yoghurtbarken på et serveringsbræt og skær den i mindre stykker. Fordel jordbær og mynte herpå og server.
Mere inspiration

Server yoghurtbark oven på små amerikanske pandekager.

Velbekomme!
OBS

Smeltet hvid chokolade kan være vanskeligt at arbejde med. Hvis chokoladen klumper, når den røres i yoghurten, så blend yoghurtblandingen kort med en stavblender.

Serveringsforslag

Erstat jordbær med andre friske bær i sæson, fx blåbær eller hindbær. Bærrene kan også fordeles på yoghurten inden den sættes i fryseren, således at de også fryses ned.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8266 kJ / 1976 kcal

Næringsindhold pr. 100g

858 kJ / 205 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 10,1 % 5,1 g
Kulhydrat: 30,3 % 15,3 g
Fedt: 59,6 % 13,8 g
Relateret video
Yoghurtbark med jordbær og mynte

Yoghurtbark er cremet yoghurt rørt op med smeltet hvid chokolade - og så i fryseren. Yoghurtbark er en super nem dessert - let og lækker på en varm sommerdag. Pynt yoghurtbarken med friske jordbær og mynteblade - så har du en indbydende sommerdessert.

Ingredienser

Yoghurtbark
Hvid chokolade
200 g
500 g
Grønne usaltede pistacienødder - finthakkede
1 spsk
Frysetørret hindbær
1 spsk
Topping
Jordbær
250 g
Friske mynteblade