Server yoghurtbark oven på små amerikanske pandekager.
Smeltet hvid chokolade kan være vanskeligt at arbejde med. Hvis chokoladen klumper, når den røres i yoghurten, så blend yoghurtblandingen kort med en stavblender.
Erstat jordbær med andre friske bær i sæson, fx blåbær eller hindbær. Bærrene kan også fordeles på yoghurten inden den sættes i fryseren, således at de også fryses ned.
8063 kJ / 1927 kcal
837 kJ / 200 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 8 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 35,1 % | 17,3 g |
Fedt: | 56,9 % | 12,9 g |
Yoghurtbark er cremet yoghurt rørt op med smeltet hvid chokolade - og så i fryseren. Yoghurtbark er en super nem dessert - let og lækker på en varm sommerdag. Pynt yoghurtbarken med friske jordbær og mynteblade - så har du en indbydende sommerdessert.