For rigtig mange, er lassi eller mangolassi en naturlig del af det indiske køkken. En kold og cremet drik, der passer rigtig godt til det, til tider, stærkt krydrede indiske køkken. Her får du to versioner af den klassiske lassi: Mangolassi eller bare lassi, som er sød og baseret på mango og mejeri. Og så en salt og krydret lassi, med koriander og klassiske indiske krydderier.
Den søde mangolassi kan også tilberedes uden banan. Det giver en mere lind og flydende version. Du kan tilsætte ½ tsk salt denne portion mangolassi for en mere autentisk indisk version.
5068 kJ / 1211 kcal
280 kJ / 67 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 18,2 % | 3 g |
Kulhydrat: | 45,9 % | 7,6 g |
Fedt: | 35,9 % | 2,7 g |