Jordbæris
60+ min

Jordbæris

En let is lavet på jordbæryoghurt. Isen kan også laves med andre yoghurtvarianter.
Fryseegnet
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Jordbæris

En let is lavet på jordbæryoghurt. Isen kan også laves med andre yoghurtvarianter.

Antal portioner

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Tilbehør

  • 350 friske jordbær

Fremgangsmåde:

Hæld alle ingredienserne i en blender og blend ved laveste hastighed i ca. 45 sek. eller til de frosne bær er findelte. Hæld ismassen i en fryseegnet form og stil den tildækket i fryseren i ca. 2½ time. Pisk isen igennem 2-3 gange under indfrysningen. Isen er nu blød og klar til serveringen.

Tips

Isen kan også tilberedes med Cheasy skovbær eller Cheasy peach melba. Jordbær kan erstattes med hindbær. Hvis isen er frosset hård sættes den i køleskabet ca. 1 time før serveringen og piskes igennem inden anretning.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1050 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 4 %
Print