Jordbæris

Jordbæris

60+ min Dessert
Fryseegnet

Jordbæris smager skønt - og hjemmelavet jordbærflødeis smager endnu bedre. Prøv denne opskrift på jordbæris som virker, uanset om du har friske eller frosne jordbær. Jordbærflødeis smager skønt i vafler, som tilbehør til frugt og kage - eller bare jordbæris med jordbæris. Nem jordbæris med ægte fløde, smager godt af gamle dage!

Mere inspiration

Vil du hellere have vaniljeis end jordbæris - prøv denne skønne opskrift.

Velbekomme!
Tip

Frys iscremen i en ismaskine - det går hurtigere og så slipper du for at røre i iscremen under indfrysningen.

Klimatip

Erstat de friske jordbær med frosne jordbær, når jordbær ikke er i sæson. Kom de frosne jordbær, sukker og limesaft i en lille gryde og bring det i kog. Blend jordbærrene til en jævn puré og lade den afkøle, inden den vendes i iscremen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12039 kJ / 2877 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1025 kJ / 245 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 3,3 % 2 g
Kulhydrat: 32,7 % 19,7 g
Fedt: 64 % 17,8 g
Relateret video
Jordbæris

Ingredienser