Jordbæris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

En let is lavet på jordbæryoghurt. Isen kan også laves med andre yoghurtvarianter.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Tilbehør

  • 350 friske jordbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld alle ingredienserne i en blender og blend ved laveste hastighed i ca. 45 sek. eller til de frosne bær er findelte. Hæld ismassen i en fryseegnet form og stil den tildækket i fryseren i ca. 2½ time. Pisk isen igennem 2-3 gange under indfrysningen. Isen er nu blød og klar til serveringen.

Tips

Isen kan også tilberedes med Cheasy skovbær eller Cheasy peach melba. Jordbær kan erstattes med hindbær. Hvis isen er frosset hård sættes den i køleskabet ca. 1 time før serveringen og piskes igennem inden anretning.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 6 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: