Jordbærispinde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Skøn luftig jordbæris. Er du ikke til ispinde, kan du sagtens fryse isen i én stor form.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

2 ispinde pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend jordbærmarmeladen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Pisk æggehviderne og dernæst fløden stiv. Vend først æggeblommer, så marmelade og til sidst de stiftpiskede æggehvider i flødeskummet. Fordel blandingen i ispindeformene og sæt lågene på. Frys ispindene i ca. 24 timer.

Ved serveringen

Dyp ispindeformene i varmt vand et kort øjeblik og træk jordbær-ispindene ud.

Variation

Kom isblandingen i en metalform (ca. 1½ liter) og stil den tildækket i fryseren i ca. 24 timer. Stil isen i køleskabet ca. 1 time før serveringen. Anret jordbærisen i kugler sammen med vanilje flødeis, frugt og en sprød kage.

Tips

I stedet for låg til formene kan man anvende træispinde. I stedet for ispindeforme kan man fryse isblandingen i små, rengjorte yoghurtbægre. I begge tilfælde dækkes bægrene med alufolie, og en træispind stikkes gennem folien ned i isblandingen.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag