Jordbærmarmelade

Jordbærmarmelade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Uhm! smagen af sommer. En smuk og smagfuld rød jordbærmarmelade. Spis den på brød, til pandeager eller brug den som fyld i fx en lagkage.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. 4 dl pr. portion

Antal portioner

Jordbærmarmelade

  • 300 g rensede jordbær
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk vand
  • ⅛ tsk vaniljepulver
  • 150 g syltesukker (ca. 1¾ dl)

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Jordbærmarmelade

  1. Del jordbærrene i kvarte og kom dem i en tykbundet gryde sammen med citronsaft, vand og vaniljepulver.
  2. Bring i kog og lad jordbærrene koge ved jævn til svag varme og under låg i ca. 8 min. - rør af og til.
  3. Tilsæt syltesukker, bring atter i kog og kog marmeladen ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min.
  4. Hæld jordbærmarmeladen i rengjorte glas og lad den køle af. Opbevar jordbærmarmeladen på køl, hvis du ikke har brugt atamon.

Tip

Hvis du synes marmeladen er for sød, kan du tilsætte ekstra citronsaft.

Print

Kilde:

Andre gode forslag