Jordbærsoftice

Jordbærsoftice

15 min
Med denne opskrift bliver det ikke uoverskueligt at lave en hjemmelavet dessert til dine gæster. Den er meget hurtig og nem.

Sådan gør du

  • Kom jordbærrene i en foodprocessor sammen med sukker, fløde og marmelade. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek., eller til blandingen er findelt.
Ved serveringen
  • Fordel jordbærsofticen i høje glas og pynt med mynteblade. Server straks.
Bemærk
  • Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Mere inspiration

Har du prøvet denne skønne version af jordbær med fløde?

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8702 kJ / 2080 kcal

Næringsindhold pr. 100g

798 kJ / 191 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 2,1 % 1 g
Kulhydrat: 40,5 % 19 g
Fedt: 57,4 % 12,4 g

Ingredienser

Frosne jordbær
500 g
Flormelis
1 dl
3½ dl
Jordbærmarmelade
1½ dl
Pynt
Friske mynteblade