Du kan lave en overraskende version af fløde med jordbær - hvis du tilbereder en puré af fx hindbær eller en skovbærblanding. Det smager godt med et par skefulde whiskylikør, fx Bailey ovenpå desserten.
9649 kJ / 2306 kcal
790 kJ / 189 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 3 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 27,7 % | 12,9 g |
Fedt: | 69,3 % | 14,8 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
250 g
Rensede jordbær
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
4 spsk
Sukker
|
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1
Vaniljestang
|
|
5 spsk
Sukker
|
|
3 blade
Husblas
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
150 g
Jordbær i kvarte
|
---|