Her har du opskriften på klassisk panna cotta.
Du kan lave en overraskende version af fløde med jordbær - hvis du tilbereder en puré af fx hindbær eller en skovbærblanding. Det smager godt med et par skefulde whiskylikør, fx Bailey ovenpå desserten.
10019 kJ / 2395 kcal
821 kJ / 196 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 2,9 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 26,7 % | 12,9 g |
Fedt: | 70,4 % | 15,6 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Rensede jordbær
|
250 g |
---|---|
Vand
|
2 dl |
Sukker
|
4 spsk |
½ liter | |
Vaniljestang
|
1 |
Sukker
|
5 spsk |
Husblas
|
3 blade |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Jordbær i kvarte
|
150 g |
---|