Skulle der mon stå "Jordbær med fløde"? Nej vi synes faktisk at denne servering bør hedde fløde med jordbær, for det er en twistet udgave af jordbær med fløde. Det er faktisk en panna cotta med både jordbær puré og hele jordbær og det giver en skøn oplevelse at få lidt af hvert i munden på samme tid. Duften og smagen af dansk sommer er jordbær. Og jordbær skal selvfølgelig serveres med fløde - så her får du jordbær med fløde - eller rettere fløde med jordbær på en anderledes og særdeles velsmagende måde.
Du kan lave en overraskende version af fløde med jordbær - hvis du tilbereder en puré af fx hindbær eller en skovbærblanding. Det smager godt med et par skefulde whiskylikør, fx Bailey ovenpå desserten.
10067 kJ / 2406 kcal
824 kJ / 197 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 3 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 26 % | 12,6 g |
Fedt: | 71 % | 15,8 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.