Denne jordbærkage smager også helt fantastisk, hvis du har flere jordbær du skal have brugt.
Cremefraiche 38% kan piskes til skum ligesom piskefløde. Hvis du anvender en mere mager cremefraiche, fx 18%, skal denne vendes forsigtigt i flødeskummet til sidst. Cremefraiche 18% kan ikke piskes.
Du kan evt. give jordbærlagkagen mere jordbærsmag og let svampede bunde ved at mose 200 g jordbær ekstra og fordele dem på bundene. Lav gerne jordbærlagkagen i god tid før servering og lad bundene trække smag af creme og moste jordbær.
14977 kJ / 3580 kcal
909 kJ / 217 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 6,3 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 39,8 % | 21,3 g |
Fedt: | 53,9 % | 13,2 g |