Denne jordbærkage smager også helt fantastisk, hvis du har flere jordbær du skal have brugt.
Cremefraiche 38% kan piskes til skum ligesom piskefløde. Hvis du anvender en mere mager cremefraiche, fx 18%, skal denne vendes forsigtigt i flødeskummet til sidst. Cremefraiche 18% kan ikke piskes.
Du kan evt. give jordbærlagkagen mere jordbærsmag og let svampede bunde ved at mose 200 g jordbær ekstra og fordele dem på bundene. Lav gerne jordbærlagkagen i god tid før servering og lad bundene trække smag af creme og moste jordbær.
15045 kJ / 3596 kcal
908 kJ / 217 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 5,8 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 41,2 % | 22 g |
Fedt: | 53 % | 13 g |
Æg
|
4 |
---|---|
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Bagepulver
|
1 tsk |
Vaniljestang - kornene heraf
|
1 |
---|---|
Flormelis
|
4 spsk |
2½ dl | |
2½ dl |
Jordbær
|
600 g |
---|