Marengskage med jordbær

Marengskage med jordbær

60+ min Dessert

Skøn kage af sød kagebund med et lag marengs på toppen, lagt sammen om flødeskum og friske jordbær. Marengsen er sprød på toppen, men blød indeni - som man kender den fra "bedstefars skæg" kagen. Kagen smager fantastisk, men bør spises samme dag, som den bliver bagt. Jordbærrene kan erstattes af eksotisk frugt eller frugtkompot uden for sæsonen

Mere inspiration

Endnu en overdådig kage med bær og flødeskum.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17580 kJ / 4202 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1067 kJ / 255 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 6,5 % 4,1 g
Kulhydrat: 44,8 % 28,1 g
Fedt: 48,7 % 14 g

Ingredienser