Chokoladekagen er meget løs, dvs. at det inderste er næsten flydende. Foretrækker du kagen mere fast, skal du forbage kagen 5-10 min. længere. Drys sukker på dit kagefad, så slipper kagen lettere ved serveringen.
26036 kJ / 6223 kcal
1619 kJ / 387 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 4,1 % | 4 g |
Kulhydrat: | 41,4 % | 39,4 g |
Fedt: | 54,5 % | 23,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
2
Æg
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
|
40 g
Kakaopulver (ca. 1 dl)
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
100 g
Grofthakket mørk chokolade
|
10 g
Blødt smør
|
|
---|---|
1 spsk
Rasp
|
75 g
Finthakket mørk chokolade
|
|
---|---|
3
Æggehvider
|
|
150 g
Flormelis (ca. 3 dl)
|
½ liter
Iskoldt piskefløde - pisket til et let skum
|
---|