Chokoladekagen er meget løs, dvs. at det inderste er næsten flydende. Foretrækker du kagen mere fast, skal du forbage kagen 5-10 min. længere. Drys sukker på dit kagefad, så slipper kagen lettere ved serveringen.
26406 kJ / 6311 kcal
1642 kJ / 392 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 4,1 % | 4 g |
Kulhydrat: | 40,8 % | 39,4 g |
Fedt: | 55,1 % | 24,4 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Blødt smør
|
150 g |
---|---|
Sukker (ca. 3 dl)
|
250 g |
Æg
|
2 |
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
125 g |
Kakaopulver (ca. 1 dl)
|
40 g |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
Grofthakket mørk chokolade
|
100 g |
Blødt smør
|
10 g |
---|---|
Rasp
|
1 spsk |
Finthakket mørk chokolade
|
75 g |
---|---|
Æggehvider
|
3 |
Flormelis (ca. 3 dl)
|
150 g |