Isdessert med kakaomælk, mango og marengs

Isdessert med kakaomælk, mango og marengs

60+ min
Supernem isdessert inspireret af den italienske "semifreddo" som betyder halvfrossen. Kakaoisen her er også kun lige knap frossen, når den blandes med lækkert fyld og nydes. Fyldet kan varieres efter smag og behag.

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommer og sukker luftigt og tilsæt kakaomælken. Pisk fløden til et let skum. Pisk ved laveste hastighed og i en tynd stråle kakaoblandingen i flødeskummet og hæld det i et fad. Stil fadet i fryseren i ca. 2 timer - eller til isen er næsten frossen.
  • Tag fadet ud af fryseren, skrab kanterne ned og bryd isen i stykker med en ske. Bland den med mango, chokolade og marengs. Server straks.
Energiindhold for hele retten:

9499 kJ / 2270 kcal

Næringsindhold pr. 100g

804 kJ / 192 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 6,9 % 3,3 g
Kulhydrat: 40,1 % 19 g
Fedt: 53 % 11,5 g
Relateret video
Hvordan skærer man en mango?

Ingredienser

3 Æggeblommer
3 spsk Sukker
½ liter Kakaomælk
2½ dl Piskefløde
1 Mangofrugt i tern (ca. 200 g)
100 g Grofthakket mørk chokolade
50 g Knust marengs
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk