Isdessert med kakaomælk, mango og marengs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Supernem isdessert inspireret af den italienske "semifreddo" som betyder halvfrossen. Kakaoisen her er også kun lige knap frossen, når den blandes med lækkert fyld og nydes. Fyldet kan varieres efter smag og behag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 mangofrugt i tern (ca. 200 g)
  • 100 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 50 g knust marengs

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og sukker luftigt og tilsæt kakaomælken. Pisk fløden til et let skum. Pisk ved laveste hastighed og i en tynd stråle kakaoblandingen i flødeskummet og hæld det i et fad. Stil fadet i fryseren i ca. 2 timer - eller til isen er næsten frossen.

Tag fadet ud af fryseren, skrab kanterne ned og bryd isen i stykker med en ske. Bland den med mango, chokolade og marengs. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: