Isdessert med kakaomælk, mango og marengs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Supernem isdessert inspireret af den italienske "semifreddo" som betyder halvfrossen. Kakaoisen her er også kun lige knap frossen, når den blandes med lækkert fyld og nydes. Fyldet kan varieres efter smag og behag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 mangofrugt i tern (ca. 200 g)
  • 100 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 50 g knust marengs

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og sukker luftigt og tilsæt kakaomælken. Pisk fløden til et let skum. Pisk ved laveste hastighed og i en tynd stråle kakaoblandingen i flødeskummet og hæld det i et fad. Stil fadet i fryseren i ca. 2 timer - eller til isen er næsten frossen.

Tag fadet ud af fryseren, skrab kanterne ned og bryd isen i stykker med en ske. Bland den med mango, chokolade og marengs. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag