Marengskrans med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Denne marengskrans er en smuk og lækker dessert. Marengskransen kan du lave i god tid - så skal den bare pyntes med sorbet, flødeskum og friske hindbær lige inden serveringen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • Rema 1000

Ingredienser

Ca. 8 portioner

Antal portioner

Marengskrans

  • 3 æggehvider
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 75 g flormelis (ca. 1½ dl)
  • 25 g hindbær - moste (ca. 25 g)
  • 3 spsk frysetørret hindbær - knust eller blendet til støv

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • Rema 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marengskrans

Pisk æggehviderne skummende og tilsæt sukker lidt efter lidt. Pisk til blandingen er sej. Sigt flormelis i og vend forsigtigt i blandingen. Vend hindbærmos og frysetørrede hindbær heri. Kom marengsmassen i en sprøjtepose med en stor rund tyl. Læg bagepapir på en bageplade og sæt en lille tallerken (8-10 cm i diameter) midt på bagepladen. Sæt toppe af marengs i en tæt krans rundt om tallerkenen - uden at marengsmassen rører den. Lav små toppe af marengsmassen på bagepladen ved siden af kransen. Fjern tallerkenen og bag marengskrans og -toppe. Lad dem stå i ovnen på eftervarme, indtil ovnen er kold.

Ved serveringen

Placer den afkølede marengskrans på et serveringsfad. Lad den evt. blive på bagepapiret, da den kan være lidt svær at fjerne. Knus de frysetørrede hindbær over kransen. Fordel hindbærsorbet, flødeskum og hindbær herpå. Pynt med marengstoppene og server.

Bagetid

Ca. 2 timer 100° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9000 kJ / 2143 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag