Du kan undlade at si jordbærpuréen til isen - for et mere rustikt udseende. I stedet for at køre isen i en ismaskine, kan du fryse isen i en form (á ca. 1½ liter). Dæk formen og stil isblandingen i fryseren. Frys den i 4-5 timer - rør af og til. Stil isen i køleskabet i 15-20 min. og pisk den til softice.
Lav jordbærflødeskum i stedet for softice. Bland 1 dl jordbærmarmelade med 2½ dl piskefløde i en skål og pisk det til et let skum. Læg evt. 3 nøddemarengs sammen om flødeskum og bær, så du får 4 kagetårne.
10839 kJ / 2591 kcal
844 kJ / 202 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 5,6 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 42,4 % | 21 g |
Fedt: | 52 % | 11,9 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.