Ca. 20 min. ved 150° - traditionel ovn.
Du kan undlade at si jordbærpuréen til isen - for et mere rustikt udseende. I stedet for at køre isen i en ismaskine, kan du fryse isen i en form (á ca. 1½ liter). Dæk formen og stil isblandingen i fryseren. Frys den i 4-5 timer - rør af og til. Stil isen i køleskabet i 15-20 min. og pisk den til softice.
Lav jordbærflødeskum i stedet for softice. Bland 1 dl jordbærmarmelade med 2½ dl piskefløde i en skål og pisk det til et let skum. Læg evt. 3 nøddemarengs sammen om flødeskum og bær, så du får 4 kagetårne.
10445 kJ / 2496 kcal
812 kJ / 194 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 5,3 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 21 g |
Fedt: | 50,8 % | 11,1 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
2
Æggehvider (ca. 4 spsk)
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
100 g
Hasselnøddekerner
|
150 g
Jordbær
|
|
---|---|
75 g
Flormelis (ca. 1¼ dl)
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
2
Passionsfrugter
|
|
---|---|
500 g
Blandede friske bær, fx hindbær, brombær og blåbær
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
Finthakkede grønne usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
Citronmelisse
|