Du kan lave en vegetarisk version af retten ved erstatte kyllingen med 2 dåser kikærter. Skyl kikærterne og lad dem dryppe af i en sigte inden du kommer dem i gryden sammen de svitsede æbler.
12405 kJ / 2965 kcal
632 kJ / 151 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23,3 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 17,5 g |
Fedt: | 29,5 % | 5 g |
Har du peanutbutter tilovers kan du bage disse lækre peanutbutter cookies.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
1 dl
Vand
|
|
2 spsk
Peanutbutter
|
|
1 spsk
Brun farin
|
|
1 spsk
Koncentreret kyllingefond
|
|
1 dl
Grofthakkede peanuts
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset limesaft
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Kyllingefilet i strimler
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2
Røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
|
---|---|
2
Finthakkede små fed hvidløg
|
320 g
Løse ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
3 bundter
Sauterede forårsløg (ca. 300 g)
|