Kylling i jordnøddesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(71 vurderinger)

30 min

Jordnøddesauce giver en helt speciel og dejlig smag, der helt bestemt skal prøves!

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 2 æbler
  • 2 små fed hvidløg
  • 1 dl saltede peanuts
  • 1½ tsk finthakket rød chilipeber
  • 2 spsk peanutbutter (jordnøddesmør)
  • ½ limefrugt (revet skal og saft)
  • 1 spsk brun farin
  • 1 dl vand
  • 2½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 hønsebouillon-terning
  • 1 spsk smør
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 320 g ris
  • 400 g forårsløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kyllingen i strimler. Skræl æblerne og skær dem i strimler. Skræl hvidløget og hak det, hak peanutsene. Pisk peanuts, chili, jordnøddesmør, lime, farinsukker, vand og fløde sammen med den smuldrede bouillonterning i en gryde. Kog blandingen op. Brun kyllingestrimlerne i smør - lidt ad gangen i en stegepande, og kom dem over i gryden. Kog nogle minutter. Krydr med salt. Svits æblestrimler og hvidløg i smør - og kom det ned i gryden.

Server med kogte ris og svitsede forårsløg.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,3 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: