Peanutbutter cookies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

45 min

Disse cookies er ikke så sprøde som danske småkager. Peanutbutteret gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.

Ingredienser

2 cookies pr. person

Opskriften gælder for 16 personer

  • 125 g blødt smør
  • 100 g rørsukker (ca. 1¼ dl)
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1 stort æg
  • 150 g grov peanutbutter
  • 2 spsk lys sirup
  • 125 g peanuts
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 nip fint salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør med de to slags sukker, til det er lyst og cremet. Pisk ægget i. Rør peanutbutter og sirup ud i dejen. Vend peanuts, mel, bagepulver og salt i dejen. Fordel dejen på plader med bagepapir (ca. 1 spsk dej pr. cookie). Bag kagerne midt i ovnen til de er gyldne.

Lad kagerne køle af på en bagerist - de er meget skøre mens de er varme, så tag dem forsigtigt af pladen så de ikke går i stykker.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Disse cookies er ikke så sprøde som danske småkager. Peanutbutteret gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.

Frysetips

Lun dem evt. på en brødrister. Den rå dej kan også fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: