Peanutbutter cookies

Peanutbutter cookies

45 min
Fryseegnet

Disse peanutbutter cookies er ikke så sprøde som vi kender fra danske småkager. Peanutbutteret gør kagerne seje og bløde i midten. Peanutbutter er en stor ting i Amerika, hvor de nyder den søde smørelse i blandt andet is og direkte på lyst toastbrød. Her indgår peanutbutter i dejen til peanutbutter cookies sammen med hele peanuts. De hele peanuts giver et knasende modspil til den bløde og lidt seje cookie. Peanutbutter cookies smager bedst, når de er nybagte - og de smager af American cookies.

Mere inspiration

Vild med amerikanske cookies? Så prøv også disse her...

Velbekomme!
Frysetips

Lun evt. de optøede peanutbutter cookies på en brødrister. Den ubagte dej kan også fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer.

Tip

Disse cookies er ikke så sprøde som danske småkager. Peanutbutteret gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17104 kJ / 4088 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2022 kJ / 483 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 8,8 % 10,4 g
Kulhydrat: 36,9 % 43,8 g
Fedt: 54,3 % 29,7 g

Ingredienser