Peanutbutter cookies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

45 min

Disse cookies er ikke så sprøde som danske småkager. Peanutbutteret gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.

Ingredienser

2 cookies pr. person

Opskriften gælder for 16 personer

  • 125 g blødt smør
  • 100 g rørsukker (ca. 1¼ dl)
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1 stort æg
  • 150 g grov peanutbutter
  • 2 spsk lys sirup
  • 125 g peanuts
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 nip fint salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør med de to slags sukker, til det er lyst og cremet. Pisk ægget i. Rør peanutbutter og sirup ud i dejen. Vend peanuts, mel, bagepulver og salt i dejen. Fordel dejen på plader med bagepapir (ca. 1 spsk dej pr. cookie). Bag kagerne midt i ovnen til de er gyldne.

Lad kagerne køle af på en bagerist - de er meget skøre mens de er varme, så tag dem forsigtigt af pladen så de ikke går i stykker.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Disse cookies er ikke så sprøde som danske småkager. Peanutbutteret gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.

Frysetips

Lun dem evt. på en brødrister. Den rå dej kan også fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: