Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
Den rå dej kan fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer. De bagte småkager kan også fryses - lun evt. de optøede småkager på en brødrister.
18340 kJ / 4383 kcal
1901 kJ / 454 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 4 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 53,5 g |
Fedt: | 48,1 % | 24,7 g |
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
250 g
Rørsukker (ca. 3 dl)
|
|
2
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
2 dl
Havregryn
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
200 g
Mørk chokolade
|