Hindbærsorbet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Ingredienser

4 personer

Antal portioner

Sukkerlage

  • 1 vaniljestang
  • 1 dl vand
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)

Pynt

  • friske hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Sukkerlage

Flæk vaniljestangen på langs og kom den i en gryde med vand og sukker. Kog det i ca. 2 min. ved kraftig varme og uden låg. Fjern vaniljestangen og stil sukkerlagen i køleskabet til den er helt kold (ca. 1 time).

Kom sukkerlage og hindbær i en blender og blend det i ca. 20 sek. Vend det sammen med fraichen. Kør isblandingen til en tyk sorbet på ismaskine i ca. 45 min. og fordel den i 4 glas (à ca. 2 dl). Pynt sorbeten med friske hindbær og server straks.

Tip

Du kan lave hindbærsorbeten i god tid og stille den i fryseren. Tag den ud og stil den i køleskabet ca. 1 time før servering.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 33 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: