Hindbærsorbet er en skøn og læskende dessert, som er dejlig at have klar i fryseren. Denne hindbærsorbet indeholder lidt atypisk også lidt fraiche - og det gør den lidt mere cremet end en klassisk sorbet. Hindbærsorbet smager skønt som det er - men kan også kombineres med andre sorbet'er, med flødeis, flødeskum, chokolade, vafler og andet sprødt. Nyd synet og smagen af den skønne hindbærsorbet.
Du kan kombinere hindbærsorbet med en lækker flødeis - uhm!
Du kan lave hindbærsorbeten i god tid og stille den i fryseren. Tag den ud og stil den i køleskabet ca. 1 time før servering.
3302 kJ / 789 kcal
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 6,6 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 59,2 % | 15,7 g |
Fedt: | 34,2 % | 4,1 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.