Du kan kombinere hindbærsorbet med en lækker flødeis - uhm!
Du kan lave hindbærsorbeten i god tid og stille den i fryseren. Tag den ud og stil den i køleskabet ca. 1 time før servering.
3096 kJ / 740 kcal
421 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 6,8 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 59,1 % | 14,7 g |
Fedt: | 34,1 % | 3,9 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Vand
|
1 dl |
---|---|
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 |
Friske hindbær
|
250 g |
---|---|
3 dl |
Friske hindbær
|
---|