Hindbærsorbet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Ingredienser

4 personer

Antal portioner

Sukkerlage

  • 1 vaniljestang
  • 1 dl vand
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)

Pynt

  • friske hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Sukkerlage

Flæk vaniljestangen på langs og kom den i en gryde med vand og sukker. Kog det i ca. 2 min. ved kraftig varme og uden låg. Fjern vaniljestangen og stil sukkerlagen i køleskabet til den er helt kold (ca. 1 time).

Kom sukkerlage og hindbær i en blender og blend det i ca. 20 sek. Vend det sammen med fraichen. Kør isblandingen til en tyk sorbet på ismaskine i ca. 45 min. og fordel den i 4 glas (à ca. 2 dl). Pynt sorbeten med friske hindbær og server straks.

Tip

Du kan lave hindbærsorbeten i god tid og stille den i fryseren. Tag den ud og stil den i køleskabet ca. 1 time før servering.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: