Hindbærsorbet

Hindbærsorbet

60+ min Dessert
Fryseegnet

Hindbærsorbet er en skøn og læskende dessert, som er dejlig at have klar i fryseren. Denne hindbærsorbet indeholder lidt atypisk også lidt fraiche - og det gør den lidt mere cremet end en klassisk sorbet. Hindbærsorbet smager skønt som det er - men kan også kombineres med andre sorbet'er, med flødeis, flødeskum, chokolade, vafler og andet sprødt. Nyd synet og smagen af den skønne hindbærsorbet.

Mere inspiration

Du kan kombinere hindbærsorbet med en lækker flødeis - uhm!

Velbekomme!
Tip

Du kan lave hindbærsorbeten i god tid og stille den i fryseren. Tag den ud og stil den i køleskabet ca. 1 time før servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3302 kJ / 789 kcal

Næringsindhold pr. 100g

449 kJ / 107 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 6,6 % 1,7 g
Kulhydrat: 59,2 % 15,7 g
Fedt: 34,2 % 4,1 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser