Hindbærsorbet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Ingredienser

4 personer

Antal portioner

Sukkerlage

  • 1 vaniljestang
  • 1 dl vand
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)

Pynt

  • friske hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Sukkerlage

Flæk vaniljestangen på langs og kom den i en gryde med vand og sukker. Kog det i ca. 2 min. ved kraftig varme og uden låg. Fjern vaniljestangen og stil sukkerlagen i køleskabet til den er helt kold (ca. 1 time).

Kom sukkerlage og hindbær i en blender og blend det i ca. 20 sek. Vend det sammen med fraichen. Kør isblandingen til en tyk sorbet på ismaskine i ca. 45 min. og fordel den i 4 glas (à ca. 2 dl). Pynt sorbeten med friske hindbær og server straks.

Tip

Du kan lave hindbærsorbeten i god tid og stille den i fryseren. Tag den ud og stil den i køleskabet ca. 1 time før servering.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: