Hjemmelavet flødeis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet flødeis - findes der noget mere lækkert? Denne hjemmelavede flødeis smager som en god gammeldags vaniljeis og har en lækker cremet konsistens. Isen er lavet på en klassisk iscreme af fløde, æggeblommer, sukker og vanilje. Opskriften på hjemmelavet flødeis kan varieres med tilsætning af chokolade, bær, kaffe eller...? Kun fantasien sætter grænser.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. ¾ liter

Antal portioner

Hjemmelavet flødeis

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hjemmelavet flødeis

  1. Pisk æggeblommer og sukker i ca. 2 min. til en luftig æggesnaps.
  2. Bring fløden i kog i en lille tykbundet gryde med vaniljestangen.
  3. Tag gryden af varmen og tilsæt æggesnapsen til den varme fløde under piskning.
  4. Varm iscremen op til lige under kogepunktet ved jævn varme i ca. 2 min - pisk hele tiden og hold øje med hvornår iscremen tykner. Iscremen må ikke koge.
  5. Sigt iscremen og lad den afkøle.
  6. Hæld iscremen i en form (ca. 1 liter) og stil den tildækket i fryseren. Rør i isen 4-5 gange under indfrysningen.

Tip

Frys iscremen i en ismaskine - det går hurtigere og så slipper du for at røre i iscremen under indfrysningen.

Variation

Smagssæt isen ved at tilsætte fx ca. 1 dl espressokaffe, 150 g grofthakket chokolade eller ca. 400 g frugtpuré.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 78 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag