Frys iscremen i en ismaskine - det går hurtigere og så slipper du for at røre i iscremen under indfrysningen.
Smagssæt isen ved at tilsætte fx ca. 1 dl espressokaffe, 150 g grofthakket chokolade eller ca. 400 g frugtpuré.
9369 kJ / 2239 kcal
1441 kJ / 344 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 3,7 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 18,3 % | 15,5 g |
Fedt: | 78 % | 30,4 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
4
Æggeblommer
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
1
Flækket vaniljestang
|