Vafler og pandekager kan bages på forhånd. Læg dem i ét lag på en plade med bagepapir og lun vafler eller pandekager i ca. 4 min. ved 200° - tradtionel ovn.
Vafler og pandekager smager også godt sammen med rørsukker og friskpresset citronsaft eller creme fraiche og syltetøj.
Lad vaflerne tø og lun dem i vaffeljernet eller på en brødrister.
9448 kJ / 2258 kcal
850 kJ / 203 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 10 % | 5 g |
Kulhydrat: | 49,5 % | 24,7 g |
Fedt: | 40,5 % | 9,3 g |
Ekstra sprøde og virkelig lækre belgiske vafler.
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.