Vafler

Vafler

45 min Dessert
Fryseegnet
Friskbagte sprøde vafler smager skønt og med et vaffeljern er det både nemt og sjovt at bage vafler. Opskriften på denne vaffeldej indeholder mælk, citronskal og vanilje og giver de mest lækre vafler. Du kan servere syltetøj, creme fraiche, flødeskum, vaniljeis, frisk frugt - eller blot et lille drys flormelis og citronsaft til de nybagte vafler. Hjemmebagte vafler er bare de bedste. Bag dem og nyd duften af friskbagte vafler.
Mere inspiration

Ekstra sprøde og virkelig lækre belgiske vafler.

Belgiske vafler
30 min
Belgiske vafler
(10)
Velbekomme!
Frysetip

Lad vaflerne tø og lun dem i vaffeljernet eller på en brødrister.

Forbered i god tid

Vafler og pandekager kan bages på forhånd. Læg dem i ét lag på en plade med bagepapir og lun vafler eller pandekager i ca. 4 min. ved 200° - tradtionel ovn.

Tip

Vafler og pandekager smager også godt sammen med rørsukker og friskpresset citronsaft eller creme fraiche og syltetøj.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9469 kJ / 2263 kcal

Næringsindhold pr. 100g

852 kJ / 204 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 10,8 % 5,4 g
Kulhydrat: 49 % 24,6 g
Fedt: 40,2 % 9,3 g

Ingredienser