Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke.
8588 kJ / 2053 kcal
720 kJ / 172 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 19,2 g |
Fedt: | 31,7 % | 6,2 g |
Grønt er godt for øjnene - også i denne opskrift.
3
Æg
|
|
---|---|
100 g
Havregryn (ca. 3 dl)
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
1 dl
Mælk
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
Smør eller olie til stegning
|
|
---|---|
200 g
Kyllingefilet skåret i mundretter stykker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
---|---|
100 g
Skrællede bolsjebeder i tynde skiver
|
|
1
Rødløg i små tern
|
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|