Grønt er godt for øjnene - også i denne opskrift.
Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke.
8566 kJ / 2047 kcal
718 kJ / 172 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,5 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 19,3 g |
Fedt: | 31,7 % | 6,2 g |
Æg
|
3 |
---|---|
Havregryn (ca. 3 dl)
|
100 g |
Skyllede babyspinatblade
|
100 g |
Mælk
|
1 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Bagepulver
|
½ tsk |
Smør eller olie til stegning
|
|
---|---|
Kyllingefilet skåret i mundretter stykker
|
200 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Skyllede babyspinatblade
|
100 g |
---|---|
Skrællede bolsjebeder i tynde skiver
|
100 g |
Rødløg i små tern
|
1 |
250 g | |
Friskkværnet peber
|