Spinatvafler med hytteost og kylling
20 min
•
Spinatvafler med hytteost og stegt kylling. Disse grønne spinatvafler smager fantastisk med kylling, masser af grønt og hytteost til. Spinatvaflerne har en fantastisk flot farve - og så er vaflerne super nemme at lave!
Ingredienser
Spinatvafler - 4 stk.
3
Æg
|
|
---|---|
100 g
Havregryn (ca. 3 dl)
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
1 dl
Mælk
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
Kylling
Smør eller olie til stegning
|
|
---|---|
200 g
Kyllingefilet skåret i mundretter stykker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
---|---|
100 g
Skrællede bolsjebeder i tynde skiver
|
|
1
Rødløg i små tern
|
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Spinatvafler
Kylling
Ved serveringen
Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4681 kJ / 1119 kcal
Næringsindhold pr. 100g
392 kJ / 94 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 41,2 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 33,8 % | 7,8 g |
Fedt: | 25 % | 2,7 g |
Relateret video
Sådan laver du Spinatvafler med hytteost og kylling