Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke. I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.
8065 kJ / 1928 kcal
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 36,9 % | 9,2 g |
Kulhydrat: | 32,3 % | 8 g |
Fedt: | 30,8 % | 3,5 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. Der findes flere metoder, men denne kan bruges i mange af vores opskrifter.
250 g
Broccoli
|
|
---|---|
175 g
Fuldkornsspeltmel (ca. 3 dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Mælk
|
|
2
Æg
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
300 g
Kyllingefilet
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
---|---|
1
Grøn peberfrugt i tynde strimler (ca. 125 g)
|
|
200 g
Hytteost
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
|
1 tsk
Sorte sesamfrø
|