Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke. I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.
8684 kJ / 2076 kcal
443 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 39 % | 10,2 g |
Kulhydrat: | 29,5 % | 7,7 g |
Fedt: | 31,5 % | 3,8 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. Der findes flere metoder, men denne kan bruges i mange af vores opskrifter.
Broccoli
|
250 g |
---|---|
Fuldkornsspeltmel (ca. 3 dl)
|
175 g |
Bagepulver
|
1 tsk |
Groft salt
|
1¼ tsk |
Mælk
|
3 dl |
Æg
|
2 |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
100 g |
Kyllingefilet
|
400 g |
---|---|
Rapsolie
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Fintsnittet lilla spidskål
|
250 g |
---|---|
Grøn peberfrugt i tynde strimler (ca. 125 g)
|
1 |
200 g | |
Frisk koriander
|
3 dl |
Sorte sesamfrø
|
1 tsk |