Skal du bage mange vafler kan du bage dem et par timer i forvejen og varme dem i ovnen lige før serveringen. Du kan servere spinatvafler med stenbiderrogn, cremefraiche og hakkede rødløg som en skøn forret, når der er sæson for frisk stenbiderrogn.
12343 kJ / 2950 kcal
640 kJ / 153 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 23,7 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 27,4 % | 10,3 g |
Fedt: | 48,9 % | 8,5 g |
2½ dl
Fraiche
|
|
---|---|
1
Groftrevet æble, fx granny smith
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
¼ tsk
Havsalt, fx læsø sydesalt
|
150 g
Frossen helbladet spinat
|
|
---|---|
225 g
Sigtet speltmel (ca. 4 dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4½ dl
Mælk
|
|
2
Æg
|
|
100 g
Smeltet smør, let afkølet
|
10 skiver
Røget laks i strimler
|
---|
Friskkværnet peber
|
|
---|---|
Dildkviste
|