Lyst til et helt vaffelmåltid? - så er desserten her.
Skal du bage mange vafler kan du bage dem et par timer i forvejen og varme dem i ovnen lige før serveringen. Du kan servere spinatvafler med stenbiderrogn, cremefraiche og hakkede rødløg som en skøn forret, når der er sæson for frisk stenbiderrogn.
12628 kJ / 3018 kcal
655 kJ / 157 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 22,6 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 26,4 % | 10,2 g |
Fedt: | 51 % | 9 g |
2½ dl | |
Groftrevet æble, fx granny smith
|
1 |
Fintrevet frisk peberrod
|
2 spsk |
Havsalt, fx læsø sydesalt
|
¼ tsk |
Frossen helbladet spinat
|
150 g |
---|---|
Sigtet speltmel (ca. 4 dl)
|
225 g |
Bagepulver
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Mælk
|
4½ dl |
Æg
|
2 |
Smeltet smør, let afkølet
|
100 g |
Røget laks i strimler
|
10 skiver |
---|
Friskkværnet peber
|
|
---|---|
Friske dildkviste
|