Spinatvafler med laks

Spinatvafler med laks

1 timer Forret

De grønne vafler danner en skøn og dekorativ bund til såvel røget laks og stenbiderrogn. Spinatvafler med laks er oplagte til en forretstallerken, men kan også serveres som en indbydende tapas/velkomstsnack. Grønne vafler indbyder til kreative anretninger, du kan bygge store salater ovenpå - eller pynte helt enkelt. Spinatvafler med eller uden laks tiltaler både store og små gæster.

Mere inspiration

Lyst til et helt vaffelmåltid? - så er desserten her.

Velbekomme!
Tips

Skal du bage mange vafler kan du bage dem et par timer i forvejen og varme dem i ovnen lige før serveringen. Du kan servere spinatvafler med stenbiderrogn, cremefraiche og hakkede rødløg som en skøn forret, når der er sæson for frisk stenbiderrogn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12824 kJ / 3065 kcal

Næringsindhold pr. 100g

665 kJ / 159 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 23,3 % 9,1 g
Kulhydrat: 29,1 % 11,4 g
Fedt: 47,6 % 8,5 g

Ingredienser