Server dine belgiske vafler med vaniljeis, marmelade, sukker, let pisket fløde og/eller chokoladecreme.
Hvis dit belgiske vaffeljern har mulighed for det, så bag dine vafler ved høj varme, det hjælper det sprøde ydre på vej. Tilsæt 1 tsk friskrevet citronskal til dejen, og giv dine belgiske vafler et frisk tvist.
Hvis du ikke har kærnemælk, kan du bruge mælk i stedet for.
15456 kJ / 3694 kcal
1125 kJ / 269 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 7,3 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 31,7 g |
Fedt: | 44,8 % | 13,6 g |
3
Æg
|
|
---|---|
150 g
Sukker
|
|
350 g
Hvedemel
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
3 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
5 dl
Kærnemælk
|
|
200 g
Smeltet smør
|