Belgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknas
Belgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknas
45 min
•
Kommentarer
Belgiske vafler er vaskeægte smovse-dessert, som både store og små elsker. Mums!
Sådan gør du
Stil isen i køleskabet i ca. ½ time.
Chokoladesauce
Bring fløde og sukker i kog under omrøring.
Hak chokoladen groft og kom den i fløden. L
ad det smelte ved svag varme og under omrøring.
Mandelknas
Rist mandlerne i en tør pande ved jævn varme i ca. 5 min. til de er let gyldne.
Lad mandlerne køle af og bland dem med havsalt.
Lun vaflerne efter anvisningen på emballagen. Tag isen ud af køleskabet og pisk den til softicekonsistens. Kom evt. isen i en sprøjtepose med stjernetylle.
Anret de lune vafler tallerkener sammen med softice, lun chokoladesauce og mandelknas.