Belgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

45 min

Belgiske vafler er vaskeægte smovse-dessert, som både store og små elsker. Mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 450 g vaniljeflødeis

Chokoladesauce

Mandelknas

  • 100 g grofthakkede smuttede mandler
  • ¼ tsk havsalt
  • 6 belgiske vafler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil isen i køleskabet i ca. ½ time.

Chokoladesauce

Bring fløde og sukker i kog under omrøring. Hak chokoladen groft og kom den i fløden. Lad det smelte ved svag varme og under omrøring.

Mandelknas

Rist mandlerne i en tør pande ved jævn varme i ca. 5 min. til de er let gyldne. Lad mandlerne køle af og bland dem med havsalt.

Lun vaflerne efter anvisningen på emballagen. Tag isen ud af køleskabet og pisk den til softicekonsistens. Kom evt. isen i en sprøjtepose med stjernetylle.

Anret de lune vafler tallerkener sammen med softice, lun chokoladesauce og mandelknas.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag