Belgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

45 min

Belgiske vafler er vaskeægte smovse-dessert, som både store og små elsker. Mums!

Ingredienser

Antal portioner

  • 450 g vaniljeflødeis

Chokoladesauce

Mandelknas

  • 100 g grofthakkede smuttede mandler
  • ¼ tsk havsalt
  • 6 belgiske vafler

Sådan gør du

Sådan gør du

Stil isen i køleskabet i ca. ½ time.

Chokoladesauce

Bring fløde og sukker i kog under omrøring. Hak chokoladen groft og kom den i fløden. Lad det smelte ved svag varme og under omrøring.

Mandelknas

Rist mandlerne i en tør pande ved jævn varme i ca. 5 min. til de er let gyldne. Lad mandlerne køle af og bland dem med havsalt.

Lun vaflerne efter anvisningen på emballagen. Tag isen ud af køleskabet og pisk den til softicekonsistens. Kom evt. isen i en sprøjtepose med stjernetylle.

Anret de lune vafler tallerkener sammen med softice, lun chokoladesauce og mandelknas.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: