Belgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknas
45 min

Belgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknas

Belgiske vafler er vaskeægte smovse-dessert, som både store og små elsker. Mums!
Bedømmelse (32 vurderinger)

Min bedømmelse:

Belgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknas

Belgiske vafler er vaskeægte smovse-dessert, som både store og små elsker. Mums!

Antal portioner
  • 800 ml Arla® Øko flødeis, Vanilje (ca. 445 g)

Chokoladesauce

Mandelknas

  • 100 g grofthakkede smuttede mandler
  • ¼ tsk havsalt
  • 6 belgiske vafler

Fremgangsmåde:

Stil isen i køleskabet i ca. ½ time.

Chokoladesauce

Bring fløde og sukker i kog under omrøring. Hak chokoladen groft og kom den i fløden. Lad det smelte ved svag varme og under omrøring.

Mandelknas

Rist mandlerne i en tør pande ved jævn varme i ca. 5 min. til de er let gyldne. Lad mandlerne køle af og bland dem med havsalt.

Lun vaflerne efter anvisningen på emballagen. Tag isen ud af køleskabet og pisk den til softicekonsistens. Kom evt. isen i en sprøjtepose med stjernetylle.

Anret de lune vafler tallerkener sammen med softice, lun chokoladesauce og mandelknas.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 17290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 56 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Protein: 7 %
  • Fiber: 15 g
Print