Nicecream med mango

Nicecream med mango

15 min
Nicecream med mango er en skøn dessert - eller eftermiddagssnack eller morgenmad! Nicecream kan spise næsten hele døgnet - prøv denne variant med mango og skyr næste gang!
https://www.arla.dk/opskrifter/nicecream-med-mango/

Sådan gør du

Nicecream
  • Blend de frosne mangostykker med skyr, citronsaft og -skal i ca. 2 min. til en tyk jævn nicecream. Fordel den i 2 skåle.
  • Drys med hvid chokolade og pistaciekerner. Pynt med mangoskiver og spiselige blomster og server.

Hvis din blender ikke kan køre frossen frugt, kan du blende ingredienserne før de fryses ned. Derefter kan du lave kugler af isen.

Du kan skære en moden mango i tern og løsfryse den på en bakke. Så er det let at tage op til en portion nicecream. Så er du sikret en god, solmoden smag af mango.

Energiindhold for hele retten:

2700 kJ / 645 kcal

Næringsindhold pr. 100g

318 kJ / 76 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 22,7 % 4,2 g
Kulhydrat: 53,4 % 10 g
Fedt: 23,9 % 2 g
Mere inspiration

Prøv en dejlig frisk citronsorbet, let og lækker!

Citronsorbet
60+ min
Citronsorbet
(23)

Ingredienser

Nicecream
2 Modne mangofrugter i mindre stykker - frosne (ca. 500 g)
3 dl Skyr med vanilje
1 spsk Friskpresset citronsaft
1 tsk Citronskal (usprøjtet)
Topping
25 g Finthakket hvid chokolade
1 spsk Finthakkede, grønne usaltede pistacienødder
Pynt
Mangofrugter i skiver
Citronmelisseblade eller spiselige blomster