Nicecream med mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Nicecream med mango er en skøn dessert - eller eftermiddagssnack eller morgenmad! Nicecream kan spise næsten hele døgnet - prøv denne variant med mango og skyr næste gang!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nicecream

  • 2 modne mangofrugter i mindre stykker - frosne (ca. 500 g)
  • 3 dl Cheasy® skyr vanilje Skyr vanilje 0,2%
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)

Topping

  • 25 g finthakket hvid chokolade
  • 1 spsk finthakkede, grønne usaltede pistacienøddekerner

Pynt

  • mangofrugt i skiver
  • frisk citronmelisseblad eller spiselige blomster

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Nicecream

Blend de frosne mangostykker med skyr, citronsaft og -skal i ca. 2 min. til en tyk jævn nicecream. Fordel den i 2 skåle.

Drys med hvid chokolade og pistaciekerner. Pynt med mangoskiver og spiselige blomster og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag