Nicecream med mango
15 min
•
Nicecream med mango er en skøn dessert - eller eftermiddagssnack eller morgenmad! Nicecream kan spise næsten hele døgnet - prøv denne variant med mango og skyr næste gang!
Ingredienser
Nicecream
2
Modne mangofrugter i mindre stykker - frosne (ca. 500 g)
|
|
---|---|
3 dl
Skyr med vanilje
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
Topping
25 g
Finthakket hvid chokolade
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakkede, grønne usaltede pistacienødder
|
Pynt
Mangofrugter i skiver
|
|
---|---|
Citronmelisseblade eller spiselige blomster
|
Sådan gør du
Nicecream
Hvis din blender ikke kan køre frossen frugt, kan du blende ingredienserne før de fryses ned. Derefter kan du lave kugler af isen.
Du kan skære en moden mango i tern og løsfryse den på en bakke. Så er det let at tage op til en portion nicecream. Så er du sikret en god, solmoden smag af mango.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2700 kJ / 645 kcal
Næringsindhold pr. 100g
318 kJ / 76 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 22,7 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 53,4 % | 10 g |
Fedt: | 23,9 % | 2 g |
Relateret video
Nicecream med mango er en skøn dessert - eller eftermiddagssnack eller morgenmad!