Hvis din blender ikke kan køre frossen frugt, kan du blende ingredienserne før de fryses ned. Derefter kan du lave kugler af isen.
Du kan skære en moden mango i tern og løsfryse den på en bakke. Så er det let at tage op til en portion nicecream. Så er du sikret en god, solmoden smag af mango.
2700 kJ / 645 kcal
318 kJ / 76 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 22,7 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 53,4 % | 10 g |
Fedt: | 23,9 % | 2 g |
En anden variant af nicecream med peanutbutter og banan - og den smager fantastisk.
Nicecream med mango er en skøn dessert - eller eftermiddagssnack eller morgenmad!
2
Modne mangofrugter i mindre stykker - frosne (ca. 500 g)
|
|
---|---|
3 dl
Skyr med vanilje
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
25 g
Finthakket hvid chokolade
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakkede, grønne usaltede pistacienødder
|
Mangofrugter i skiver
|
|
---|---|
Citronmelisseblade eller spiselige blomster
|