Du kan sagtens bruge andre grøntsager i nudelsalaten - bare tøm grøntsagsskuffen!
5891 kJ / 1408 kcal
469 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 11,1 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 38,2 % | 10,5 g |
Fedt: | 50,7 % | 6,4 g |
Prøv også denne asiatisk inspirerede opskrift med nudler.
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
---|---|
3 spsk
Fiskesauce
|
|
3 spsk
Sesamolie eller en neutral olie
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
100 g
Tørrede ægnudler
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
2
Forårsløg i tynde ringe (ca. 50 g)
|
|
---|---|
200 g
Fintsnittet spidskål
|
|
1
Stor gulerod i tynde stave (ca. 125 g)
|
|
½
Agurk i tynde stave (ca. 125 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i tynde stave (ca. 100 g)
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
---|---|
1 dl
Peanuts
|