Salat med nudler og nektariner
30 min

Salat med nudler og nektariner

En anderledes og farverig nudelsalat med frisk frugt og kød.
Bedømmelse (21 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med nudler og nektariner

En anderledes og farverig nudelsalat med frisk frugt og kød.

Antal portioner
  • 2 tsk rapsolie
  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 125 g tørrede ægnudler
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 liter romainesalat revet i grove stykker (ca. 175 g)
  • 3 nektariner i tynde skiver (ca. 200 g)
  • 1 agurk i 5 cm stave (ca. 200 g)
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 100 g)
  • 200 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern
  • 1½ spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g groft flute

Fremgangsmåde:

Lad olien blive varm i en pande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Drys med salt og peber.

Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 1-2 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre. Tag ½ dl nudelvand fra og lad dem dryppe af i et dørslag. Klip nudlerne i lidt mindre stykker og vend dem sammen med kødet og det gemte nudelvand.

Anret de lune nudler og kød i et stort fad sammen med romainesalat, nektariner, agurk, løg og ost. Dryp balsamicoeddike over og drys med salt og peber. Server straks salaten med brød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 24 %
Print