9117 kJ / 2179 kcal
515 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 24,9 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 14 g |
Fedt: | 29 % | 4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Rapsolie
|
2 tsk |
---|---|
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
300 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tørrede ægnudler
|
125 g |
---|---|
Vand
|
1½ liter |
Groft salt
|
1½ tsk |
Romainesalat revet i grove stykker (ca. 175 g)
|
1 liter |
---|---|
Nektariner i tynde skiver (ca. 200 g)
|
3 |
Agurk i 5 cm stave (ca. 200 g)
|
1 |
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
2 |
200 g | |
Hvid balsamicoeddike
|
1½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Groft flute
|
240 g |
---|