Salat med nudler og nektariner

Salat med nudler og nektariner

30 min
En anderledes og farverig nudelsalat med frisk frugt og kød.

Sådan gør du

  • Lad olien blive varm i en pande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Drys med salt og peber.
  • Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 1-2 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre. Tag ½ dl nudelvand fra og lad dem dryppe af i et dørslag. Klip nudlerne i lidt mindre stykker og vend dem sammen med kødet og det gemte nudelvand.
  • Anret de lune nudler og kød i et stort fad sammen med romainesalat, nektariner, agurk, løg og ost. Dryp balsamicoeddike over og drys med salt og peber. Server straks salaten med brød til.
Energiindhold for hele retten:

9123 kJ / 2180 kcal

Næringsindhold pr. 100g

515 kJ / 123 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 25,1 % 7,6 g
Kulhydrat: 46 % 13,9 g
Fedt: 28,9 % 4 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

2 tsk Rapsolie
300 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
125 g Tørrede ægnudler
1½ liter Vand
1½ tsk Groft salt
1 liter Romainesalat revet i grove stykker (ca. 175 g)
3 Nektariner i tynde skiver (ca. 200 g)
1 Agurk i 5 cm stave (ca. 200 g)
2 Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
200 g Salatost i tern
1½ spsk Hvid balsamicoeddike
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Tilbehør
240 g Groft flute