Salat med nudler og nektariner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

30 min

En anderledes og farverig nudelsalat med frisk frugt og kød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 tsk rapsolie
  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 125 g tørrede ægnudler
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 liter romainesalat revet i grove stykker (ca. 175 g)
  • 3 nektariner i tynde skiver (ca. 200 g)
  • 1 agurk i 5 cm stave (ca. 200 g)
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 100 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Klassisk Salatost i tern
  • 1½ spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en pande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Drys med salt og peber.

Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 1-2 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre. Tag ½ dl nudelvand fra og lad dem dryppe af i et dørslag. Klip nudlerne i lidt mindre stykker og vend dem sammen med kødet og det gemte nudelvand.

Anret de lune nudler og kød i et stort fad sammen med romainesalat, nektariner, agurk, løg og ost. Dryp balsamicoeddike over og drys med salt og peber. Server straks salaten med brød til.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: