9123 kJ / 2180 kcal
515 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 25,1 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 46 % | 13,9 g |
Fedt: | 28,9 % | 4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
125 g
Tørrede ægnudler
|
|
---|---|
1½ liter
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
1 liter
Romainesalat revet i grove stykker (ca. 175 g)
|
|
---|---|
3
Nektariner i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
1
Agurk i 5 cm stave (ca. 200 g)
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
1½ spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
240 g
Groft flute
|
---|