Nicecream med skyr, banan og peanutbutter

Nicecream med skyr, banan og peanutbutter

15 min
Denne nicecream med skyr, banan og peanutbutter smager så fuglene synger. Server din nicecream med et drys mørk chokolade og peanuts - og en sprød vaffel til.

Sådan gør du

Nicecream
  • Blend de frosne bananer, skyr og peanutbutter i ca. 2 min. til en tyk jævn nicecream. Fordel den i 2 skåle.
  • Læg en spsk peanutbutter oven på hver skål nicecream, drys med mørk chokolade og peanuts og stik en isvaffel i. Server straks med ske.
Mere inspiration

Modne bananer gør godt i bananbrød

Bananbrød
60+ min
Bananbrød
(39)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5793 kJ / 1385 kcal

Næringsindhold pr. 100g

724 kJ / 173 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 15,5 % 6,6 g
Kulhydrat: 42,7 % 18,2 g
Fedt: 41,8 % 8,2 g

Ingredienser

Nicecream
Frosne, modne bananer (ca. 450 g)
3
2 dl
Peanutbutter
3 spsk
Topping
Peanutbutter
2 spsk
Grofthakket mørk chokolade
15 g
Grofthakkede peanuts
15 g
Tilbehør
Isvafler
2
Pynt
Skovsyre