Nicecream med skyr, banan og peanutbutter

Nicecream med skyr, banan og peanutbutter

15 min
Denne nicecream med skyr, banan og peanutbutter smager så fuglene synger. Server din nicecream med et drys mørk chokolade og peanuts - og en sprød vaffel til.

Sådan gør du

Nicecream
  • Blend de frosne bananer, skyr og peanutbutter i ca. 2 min. til en tyk jævn nicecream. Fordel den i 2 skåle.
  • Læg en spsk peanutbutter oven på hver skål nicecream, drys med mørk chokolade og peanuts og stik en isvaffel i. Server straks med ske.
Energiindhold for hele retten:

5416 kJ / 1294 kcal

Næringsindhold pr. 100g

690 kJ / 165 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 15,5 % 6,3 g
Kulhydrat: 45 % 18,3 g
Fedt: 39,5 % 7,4 g
Mere inspiration

Modne bananer gør godt i bananbrød

Bananbrød
60+ min
Bananbrød
(45)

Ingredienser

Nicecream
3 Frosne, modne bananer (ca. 450 g)
2 dl Skyr med vanilje
3 spsk Peanutbutter
Topping
2 spsk Peanutbutter
15 g Grofthakket mørk chokolade
15 g Grofthakkede peanuts
Tilbehør
2 Isvafler
Pynt
Skovsyre