Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Du kan lave et chokoladegitter af mørk chokolade til din nicecream. Smelt 30 g chokolade over vandbad og fordel det over din nicecream med en ske. 30 g passer til to portioner - energiindholdet for hele retten stiger til 2993 kJ / 715 kcal.
2347 kJ / 561 kcal
273 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 22,9 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 71,9 % | 11,5 g |
Fedt: | 5,2 % | 0,4 g |
Frosne skovbær
|
300 g |
---|---|
2½ dl | |
Frosne, modne bananer (ca. 200 g)
|
2 |
Friskpresset citronsaft
|
1 tsk |
Friske hindbær, brombær eller blåbær
|
100 g |
---|---|
Citronskal (usprøjtet)
|
½ tsk |
Kakaonibs
|
½ spsk |
Spiselige blomster
|
---|