Pandekager med skovbær og skyrcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 stk

Pandekager

  • 100 g hvedemel (ca. 1¾ dl)
  • 75 g fuldkornshvedemel (ca. 1¼ dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk vaniljepulver
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • ¼ tsk groft salt
  • 2 dl minimælk
  • 2 æggeblommer (ca. 2 spsk)
  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 æggehvider (ca. 4 spsk)
  • 75 g blandede bær, fx hindbær, blåbær, jordbær og brombær
  • 150 g blandede bær, fx hindbær, blåbær, jordbær og brombær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt 3 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål og fordel skyr i kaffefiltrene. Lad det stå til afdrypning ca. 2 timer - eller til en tyk creme.

Pandekager

Kom hvedemel, fuldkornsmel, bagepulver, vaniljepulver, kardemomme og salt i en skål og bland det godt sammen. Pisk mel blandingen sammen med mælken til en jævn blanding. Tilsæt æggeblommer og honning - og pisk det godt. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen sammen med de friske bær.

Steg pandekager (ca. ¾ dl dej pr. pandekage) ved jævn varme 2 min. på hver side - eller til de er gyldne. Hold pandekagerne varme under alufolie og gentag med resten af dejen.

Server de lune pandekager med skyrcreme og friske bær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 12 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag