Pandekager med havregryn og skyr
30 min
•
&format=webp)
Pandekager med havregryn og skyr - og helt uden tilsat sukker. Disse pandekager er nemme at lave og kan serveres til både hverdag og fest. Server fx pandekagerne med vaniljeskyr og dine yndlingsbær og -frugter.
Ingredienser
Pandekager
75 g
Havregryn (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
4
Æg
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
1½ dl
Skyr med vanilje
|
|
1 tsk
Vaniljepulver
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
25 g
Smør til stegning
|
---|
4 dl
Skyr med vanilje
|
|
---|---|
100 g
Hindbær
|
|
100 g
Blåbær
|
|
4 spsk
Akaciehonning
|
Pynt
Spiselige blomster, fx hornviol
|
---|
Sådan gør du
Pandekager
Erstat hindbær og blåbær med andre bær i sæson, fx jordbær eller brombær.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7384 kJ / 1765 kcal
Næringsindhold pr. 100g
501 kJ / 120 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 23,8 % | 7 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 15 g |
Fedt: | 25,5 % | 3,4 g |
Relateret video
Sådan laver du Pandekager med havregryn og skyr
Her får du en guide til, hvordan du laver pandekager med havregryn og skyr
