Pandekager med havregryn og skyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Pandekager med havregryn og skyr - og helt uden tilsat sukker. Disse pandekager er nemme at lave og kan serveres til både hverdag og fest. Server fx pandekagerne med vaniljeskyr og dine yndlingsbær og -frugter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pandekager

  • 75 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 75 g hvedemel (ca. 1¼ dl)
  • 4 æg
  • 2½ dl minimælk
  • 1½ dl Cheasy® skyr vanilje Skyr vanilje 0,2%
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør til stegning

Pynt

  • spiselig blomst, fx hornviol

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pandekager

Blend havregryn, mel, æg og de øvrige ingredienser.

Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande. Steg en pandekage ad gangen (ca. 1 dl dej pr. pandekage) ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side - eller til de er gyldne. Hold pandekagerne varme under alufolie og gentag med resten af smørret og dejen.

Anret de lune pandekager med skyr, bær og honning og pynt med spiselige blomster.

Tip

Erstat hindbær og blåbær med andre bær i sæson, fx jordbær eller brombær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,7 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag