Første hold pandekager står skarpt med lige kanter. Dejen falder lidt sammen, så andet hold står knapt så skarpt. Har du mulighed for det, kan du bage alle pandekagerne på én gang i 2 pander. Fluffy pancakes har det som souffle - det er gæsterne, der skal vente på pandekagerne og ikke pandekagerne, der skal vente på gæsterne. Har du en meget sød tand, kan du også servere blåbærsirup eller andre sirupper til de fluffy pancakes.
3718 kJ / 889 kcal
559 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 12,4 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 27,7 % | 9,1 g |
Fedt: | 59,9 % | 9,1 g |
Her har du en opskrift på amerikanske pandekager.
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
3
Æggehvider
|
|
---|---|
1 tsk
Ufarvet lagereddike
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
2
Æggeblommer
|
|
1½ spsk
Mælk
|
|
10 g
Smør - smeltet
|
|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
5 g
Smør
|
---|
200 g
Frugt eller bær, fx appelsinfileter, hindbær, blåbær og/eller brombær
|
|
---|---|
2½ dl
Creme fraiche eller Græsk inspireret yoghurt 10%
|