Chokolademousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(244 vurderinger)

60+ min

Chokolademousse er den perfekte dessert, hvis man elsker chokolade. Denne opskrift på chokolademousse er nem - så måske du skulle servere chokolademousse næste gang du får gæster?

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smuttede mandler
  • 10 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål over vandbad. Tag skålen op og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen til en jævn blanding. Lad den køle af. Pisk fløden til flødeskum og vend det forsigtigt i den kolde chokoladeblanding. Hæld moussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i 4-6 timer.

Flæk mandlerne. Lad smørret blive gyldent i en pande og rist mandlerne ved jævn varme til de er lysebrune. Pynt med mandler ved serveringen.

Tip

I stedet for mørk chokolade kan du bruge hvid chokolade. Server evt. lidt friske bær til den hvide chokolademousse.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 77 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: