Chokolademousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(281 vurderinger)

60+ min

Chokolademousse er den perfekte dessert, hvis man elsker chokolade. Denne opskrift på chokolademousse er nem - så måske du skulle servere chokolademousse næste gang du får gæster?

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chokolademousse

Pynt

  • ristede mandelflage
  • friske bær, fx blåbær, jordbær eller ribs
  • spiselig blomst, fx rød skovsyre eller tallerkensmækkere

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chokolademousse

  1. Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål over vandbad.
  2. Tag skålen op og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen til en jævn blanding. Lad den køle af.
  3. Pisk fløden til flødeskum og vend det forsigtigt i den kolde chokoladeblanding.
  4. Hæld moussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i 4-6 timer.

Pynt

  1. Pynt med mandelflager, friske bær og spiselige blomster lige inden serveringen.

Tip

I stedet for mørk chokolade kan du bruge hvid chokolade. Server evt. lidt friske bær til den hvide chokolademousse.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 76 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag