Chokolademousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(271 vurderinger)

60+ min

Chokolademousse er den perfekte dessert, hvis man elsker chokolade. Denne opskrift på chokolademousse er nem - så måske du skulle servere chokolademousse næste gang du får gæster?

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chokolademousse

Pynt

  • ristede mandelflage
  • friske bær, fx blåbær, jordbær eller ribs
  • spiselig blomst, fx rød skovsyre eller tallerkensmækkere

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chokolademousse

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål over vandbad. Tag skålen op og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen til en jævn blanding. Lad den køle af. Pisk fløden til flødeskum og vend det forsigtigt i den kolde chokoladeblanding. Hæld moussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i 4-6 timer.

Pynt med mandelflager, friske bær og spiselige blomster lige inden serveringen.

Tip

I stedet for mørk chokolade kan du bruge hvid chokolade. Server evt. lidt friske bær til den hvide chokolademousse.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 76 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag