Chokolademousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(245 vurderinger)

60+ min

Chokolademousse er den perfekte dessert, hvis man elsker chokolade. Denne opskrift på chokolademousse er nem - så måske du skulle servere chokolademousse næste gang du får gæster?

Ingredienser

Antal portioner

Chokolademousse

Pynt

  • ristede mandelflage
  • friske bær, fx blåbær, jordbær eller ribs
  • spiselig blomst, fx rød skovsyre eller tallerkensmækkere

Sådan gør du

Sådan gør du

Chokolademousse

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål over vandbad. Tag skålen op og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen til en jævn blanding. Lad den køle af. Pisk fløden til flødeskum og vend det forsigtigt i den kolde chokoladeblanding. Hæld moussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i 4-6 timer.

Pynt med mandelflager, friske bær og spiselige blomster lige inden serveringen.

Tip

I stedet for mørk chokolade kan du bruge hvid chokolade. Server evt. lidt friske bær til den hvide chokolademousse.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 76 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: