Chokolademousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

En chokolademousse uden fløde – den er i stedet lavet med cremefraiche, hvilket gør den let syrlig. Lækker chokolademousse med masser af mørk chokolade og bær.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Pynt

  • friske citronmelisseblade
  • blandede bær, fx friske blåbær og hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokoladen over vandbad, rør smør i, når chokoladen er smeltet. Rør æggeblommer i, herefter tilsættes cremefraiche. Pisk æggehviderne stive med sukker, vend den afkølede chokolademasse i de stiftpiskede æggehvider.

Anret chokolademoussen i 10 glas og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 2 timer. Pynt med citronmelisse og bær.

Tip

Uden for bærsæsonen kan du servere frisk frugt til chokolademoussen, fx moden mango.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: