Chokolademousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(240 vurderinger)

60+ min

Chokolademousse er den perfekte dessert, hvis man elsker chokolade. Denne opskrift på chokolademousse er nem - så måske du skulle servere chokolademousse næste gang du får gæster?

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smuttede mandler
  • 10 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål over vandbad. Tag skålen op og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen til en jævn blanding. Lad den køle af. Pisk fløden til flødeskum og vend det forsigtigt i den kolde chokoladeblanding. Hæld moussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i 4-6 timer.

Flæk mandlerne. Lad smørret blive gyldent i en pande og rist mandlerne ved jævn varme til de er lysebrune. Pynt med mandler ved serveringen.

Tip

I stedet for mørk chokolade kan du bruge hvid chokolade. Server evt. lidt friske bær til den hvide chokolademousse.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 77 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: