Hjemmelavet chokolademousse med æg, fløde, sukker og chokolade. Udviklet efter alle kunstens regler: chokoladen smeltes med lun fløde og samles med æggeblommer, der emulgerer. Hele herligheden vendes med pisket fløde og derefter piskede æggehvider, der løfter chokolademoussen og gør den blød og skummende. Det lyder måske svært, men hvis du tager en proces af gangen, skal du nok få succes med en helt klassisk og faktisk meget nem chokolademousse.
Chokolademousse eller citronfromage - det er svært valg. En af hver måske?
I stedet for mørk chokolade kan du bruge hvid chokolade. Server evt. lidt friske røde bær til den hvide chokolademousse - og måske også en skefuld flødeskum.
10125 kJ / 2420 kcal
1507 kJ / 360 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 5,8 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 22,6 % | 20 g |
Fedt: | 71,6 % | 29,2 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.