Her en anden skøn klassisk fransk dessert - en ualmindelig lækker kage.
Cremen må ikke begynde at boble/koge når du bager den. Gør den det så skynd dig at skrue ned for varmen - for muligvis bager din ovn højere end den indstillede temperatur. Cremen skal have en "glat" overflade. Har du ingen gasbrænder - så stil skålene med creme brulé i et iskoldt vandbad - gerne med isterninger i vandet. Drys med sukker og grill øverst i ovnen til sukkeret lige er smeltet og gyldent - hold godt øje, for pludselig går det stærkt. Tag skålene ud og server straks.
6463 kJ / 1545 kcal
1267 kJ / 303 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 4,8 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 29,5 % | 22 g |
Fedt: | 65,7 % | 22,5 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.