Her en anden skøn klassisk fransk dessert - en ualmindelig lækker kage.
Cremen må ikke begynde at boble/koge når du bager den. Gør den det så skynd dig at skrue ned for varmen - for muligvis bager din ovn højere end den indstillede temperatur. Cremen skal have en "glat" overflade. Har du ingen gasbrænder - så stil skålene med creme brulé i et iskoldt vandbad - gerne med isterninger i vandet. Drys med sukker og grill øverst i ovnen til sukkeret lige er smeltet og gyldent - hold godt øje, for pludselig går det stærkt. Tag skålene ud og server straks.
6471 kJ / 1547 kcal
1269 kJ / 303 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 4,8 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 28,8 % | 21,5 g |
Fedt: | 66,4 % | 22,7 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Æggeblommer
|
4 |
---|---|
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Vaniljestang - kornene heraf
|
½ |
¼ liter | |
Sødmælk
|
1 dl |
Sukker
|
1 spsk |
---|