Gateau Marcel

1 timer Dessert

Gateau Marcel er en dansk klassiker og er muligvis chokoladekagen over dem alle. Gateau Marcel er en helt speciel chokoladekage, hvor den dejen deles i 2 portioner, hvor den ene del bages, og den anden del spises, som den er. Det giver en skøn oplevelse og smag. Vi siger tak for Gateau Marcel til Michel Michaud!

Gateau Marcel
Mere inspiration

En lækker variation af Gateau Marcel - nu med sprød tærtebund

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19338 kJ / 4622 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1719 kJ / 411 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 5,4 % 5,5 g
Kulhydrat: 36,3 % 36,7 g
Fedt: 58,3 % 27,1 g
Tips

Den oprindelige Gateau Marcel er udviklet af Michel Michaud, som sværger til at bruge usaltet smør i kagen. I Danmark har vi ikke tradition for dette, men prøv dig frem og find ud af, hvad du synes bedst om. Server fx Gateau Marcel med appelsinfileter og vaniljeis.

Ingredienser