Hvid chokolademousse med citron
2 timer 35 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
En fin, blød mousse med smag af hvid chokolade og et frisk pift af citron.
Ingredienser
150 g
Hvid chokolade, fx Odense hvid overtrækschokolade
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1
Æg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
100 g
Tykmælk
|
½ dl
Mandelflager
|
|
---|---|
200 g
Hindbær
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8572 kJ / 2049 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1080 kJ / 258 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 6,3 % | 4 g |
Kulhydrat: | 21 % | 13,3 g |
Fedt: | 72,7 % | 21,2 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
