Glaze

30 min

Glaze kager er meget populære. Her får du en simpel opskrift på glaze, som kan bruges på alle moussekager. Glaze skal altid hældes over en frossen moussekage og det er bedst at støbe moussekagen i en glat silikoneform for at få sider og bund helt glatte. Giv dig i kast med glaze næste gang du vil imponere med en spejlblank kage - det er slet ikke så svært!

Glaze
Mere inspiration

Brug fx glazen på denne smukke påskekage, som i øvrigt kan laves i alle farver og smager skønt året rundt!

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6825 kJ / 1631 kcal

Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 2,2 %
Kulhydrat: 67,7 %
Fedt: 30,1 %
Tips

Vær præcis med målene og temperaturen på glazen. Er glazen for varm, vil den løbe for hurtigt af kagen. Er glazen for kold bliver den for tyktflydende og har svært at fordele sig over hele kagen. Du kan varme glazen op igen, hvis den er blevet for kold. Rester af glaze kan fryses ned. Tø den og varm den til ca. 32° inden du hælder den over din frosne kage.

Ingredienser