Glaze
Glaze kager er meget populære. Her får du en simpel opskrift på glaze, som kan bruges på alle moussekager. Glaze skal altid hældes over en frossen moussekage og det er bedst at støbe moussekagen i en glat silikoneform for at få sider og bund helt glatte. Giv dig i kast med glaze næste gang du vil imponere med en spejlblank kage - det er slet ikke så svært!
Ingredienser
Glaze
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
1¼ dl
Mælk
|
|
30 g
Glukosesirup
|
|
150 g
Finthakket hvid chokolade
|
|
Pastafarve (tyktflydende frugtfarve)
|
Sådan gør du
Glaze
Vær præcis med målene og temperaturen på glazen. Er glazen for varm, vil den løbe for hurtigt af kagen. Er glazen for kold bliver den for tyktflydende og har svært at fordele sig over hele kagen. Du kan varme glazen op igen, hvis den er blevet for kold.
Rester af glaze kan fryses ned. Tø den og varm den til ca. 32° inden du hælder den over din frosne kage.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6884 kJ / 1645 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1497 kJ / 358 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 4,4 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 63,6 % | 56 g |
Fedt: | 32 % | 12,9 g |
Glaze kager er meget populære. Her får du en simpel opskrift på glaze, som kan bruges på alle moussekager. Glaze skal altid hældes over en frossen moussekage og det er bedst at støbe moussekagen i en glat silikoneform for at få sider og bund helt glatte.