Vær præcis med målene og temperaturen på glazen. Er glazen for varm, vil den løbe for hurtigt af kagen. Er glazen for kold bliver den for tyktflydende og har svært at fordele sig over hele kagen. Du kan varme glazen op igen, hvis den er blevet for kold.
Rester af glaze kan fryses ned. Tø den og varm den til ca. 32° inden du hælder den over din frosne kage.
6884 kJ / 1645 kcal
1497 kJ / 358 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 4,4 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 63,6 % | 56 g |
Fedt: | 32 % | 12,9 g |
Brug fx glazen på denne smukke påskekage, som i øvrigt kan laves i alle farver og smager skønt året rundt!
Glaze kager er meget populære. Her får du en simpel opskrift på glaze, som kan bruges på alle moussekager. Glaze skal altid hældes over en frossen moussekage og det er bedst at støbe moussekagen i en glat silikoneform for at få sider og bund helt glatte.