Påskekage

60+ min Dessert

Påskekage med gul glaze - til alle os som elsker citronfromage! Påskekagen med pistaciebund smager skønt af citronfromage og den gule glaze gør den til en festlig kage til påske.

Påskekage
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

29100 kJ / 6955 kcal

Energifordeling:
Fiber: 15 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 51 %
Bemærk

Det er vigtigt at støbe kagen i en glat silikoneform. Hvis du støber kagen i en almindelig springform er det svært at få sider og bund helt glatte, og det er vanskeligt at frigøre den frosne kage fra en almindelig springform. Silikoneforme kan fås i mange størrelser, og nogle er ikke helt så høje. I det tilfælde kan kagen støbes i en form med lidt større diameter, fx 22 cm i diameter. Så er det ikke nødvendigt, at silikoneformen er højere end 5 cm.

Tips

Det er vigtigt at være præcis med målene og temperaturen på glazen. Er glazen for varm vil den løbe for hurtigt af kagen - sker dette kan glazen som løber af kagen hældes over kagen igen, så kagen får to lag glaze. Hvis du ikke har et sukkertermometer, kan du bruge et stegetermometer til at måle temperaturen på glazen.

Forbered i god tid

Citronfromagen med pistaciebunden kan laves i god tid og opbevares i fryseren. Den sprøde kagebund kan laves flere dage i forvejen - opbevar den i en lufttæt beholder eller en frysepose.

Ingredienser