Påskekage

60+ min Dessert

Påskekage med gul glaze - til alle os som elsker citronfromage! Påskekagen med pistaciebund smager skønt af citronfromage og den gule glaze gør den til en festlig kage til påske.

Påskekage
Mere inspiration
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

28568 kJ / 6828 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1431 kJ / 342 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 6,4 % 5,4 g
Kulhydrat: 41,9 % 35,3 g
Fedt: 51,7 % 20 g
Bemærk

Det er vigtigt at støbe kagen i en glat silikoneform. Hvis du støber kagen i en almindelig springform er det svært at få sider og bund helt glatte, og det er vanskeligt at frigøre den frosne kage fra en almindelig springform. Silikoneforme kan fås i mange størrelser, og nogle er ikke helt så høje. I det tilfælde kan kagen støbes i en form med lidt større diameter, fx 22 cm i diameter. Så er det ikke nødvendigt, at silikoneformen er højere end 5 cm.

Tips

Det er vigtigt at være præcis med målene og temperaturen på glazen. Er glazen for varm vil den løbe for hurtigt af kagen - sker dette kan glazen som løber af kagen hældes over kagen igen, så kagen får to lag glaze. Hvis du ikke har et sukkertermometer, kan du bruge et stegetermometer til at måle temperaturen på glazen.

Forbered i god tid

Stil kagen tilbage i fryseren efter glazen er hældt over. Tag den frosne kage ud af fryseren dagen før servering og lad den tø op i køleskab på serveringsfadet.

Ingredienser