Påskekage

Påskekage

60+ min Dessert
Påskekage til alle os som elsker citronfromage - iklædt den smukkeste gule glaze. Påsken er den perfekte lejlighed til at bruge lidt ekstra tid i køkkenet og forkæle dem, du holder af med velsmagende retter og lækre kager. Denne skønne påskekage med citronfromage smager skønt af citron, og den gule glaze gør den til en festlig kage til påske.
Mere inspiration

Lækker citrontærte med sprød marengs - oplagt til forårets gæstebud.

Velbekomme!
Bemærk

Det er vigtigt at støbe påskekagen i en glat silikoneform. Hvis du støber kagen i en almindelig springform er det svært at få sider og bund helt glatte, og det er vanskeligt at frigøre den frosne kage fra en almindelig springform. Silikoneforme kan fås i mange størrelser, og nogle er ikke helt så høje. I det tilfælde kan kagen støbes i en form med lidt større diameter, fx 22 cm i diameter. Så er det ikke nødvendigt, at silikoneformen er højere end 5 cm.

Tips

Det er vigtigt at være præcis med målene og temperaturen på glazen. Er glazen for varm vil den løbe for hurtigt af kagen - sker dette kan glazen som løber af kagen hældes over den igen, så påskekagen får to lag glaze. Hvis du ikke har et sukkertermometer, kan du bruge et stegetermometer til at måle temperaturen på glazen.

Forbered i god tid

Stil påskekagen tilbage i fryseren efter glazen er hældt over. Tag den frosne kage ud af fryseren dagen før servering og lad den tø op i køleskab på serveringsfadet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

28429 kJ / 6795 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1424 kJ / 340 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 6,2 % 5,2 g
Kulhydrat: 43,3 % 36,3 g
Fedt: 50,5 % 19,4 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise