Påskemuffins

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

1 timer

Nemme chokolademuffins pyntet med fin påskegul frosting og påskeæg. Til andre fester og højtider kan du vælge noget andet pynt og ændre farven på frostingen.

Ingredienser

10 muffins

Antal portioner

Frosting

Muffins

Pynt

  • dragé påskeæg
  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Frosting

Vend forsigtigt flødeosten sammen med frugtfarve. Tilsæt citronsaft, evt. safrantråde og flormelis og vend det forsigtig sammen til frostingen er ensartet. Stil den tildækket i køleskabet.

Muffins

Pisk smør sammen med sukker, kakao, vaniljesukker og fløde. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk godt imellem hvert. Tilsæt mel og rør til dejen er ensartet. Fordel dejen i 10 muffinsforme (a ca. 1 dl) - de skal være ca. ⅔ fyldte. Bag dem midt i oven - kagerne skal være lidt underbagte i midten, når du tager dem ud. Lad dem køle på en bagerist.

Fyld frostingen i en sprøjtepose med stor stjernetylle og sprøjt en top på hver muffin. Pynt med påskeæg og flormelis drysset gennem en sigte.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tips

Det er meget vigtigt, at du måler flormelis til frostingen præcis af og vender ingredienserne forsigtigt sammen - ellers bliver frostingen tynd og kan ikke sprøjtes op.

Kagerne er bastante, fordi de laves med smeltet smør. Foretrækker du dem mere luftige, kan du i stedet piske blødt smør og sukker sammen med en håndmixer - og fortsætte opskriften derfra.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: