Ca. 18 min. ved 175° - traditionel ovn.
Det er meget vigtigt, at du måler flormelis til frostingen præcis af og vender ingredienserne forsigtigt sammen - ellers bliver frostingen tynd og kan ikke sprøjtes op. Kagerne er bastante, fordi de laves med smeltet smør. Foretrækker du dem mere luftige, kan du i stedet piske blødt smør og sukker sammen med en håndmixer - og fortsætte opskriften derfra. Det er fordel at lade safranen udbløde ½ tsk varm vand i ca. 10 min. inden det blandes med de øvrige ingredienser På den måde afgiver safranen mere af sin karakteristiske farve.
16184 kJ / 3868 kcal
1520 kJ / 363 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,4 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 43,3 % | 38,7 g |
Fedt: | 51,3 % | 21,1 g |
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
Gul pastafarve
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
Evt. safran
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
175 g
Smeltet smør
|
|
---|---|
225 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
50 g
Kakaopulver (ca. 1 dl)
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
2
Æg
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
Dragé påskeæg
|
|
---|---|
Flormelis
|