There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Rugbrødslagekage - Brøtort med solbær og chokolade | Arla
Rugbrødslagkage - Brøtort

Rugbrødslagkage - Brøtort

60+ min Dessert
Sønderjysk rugbrødslagkage eller brøtort, må i den grad siges at være en nationalret. En lagkage der med rette kan findes på det sønderjyske kaffebord, blandt de minimum 14 andre faste og bløde kager. For at udvikle den perfekte opskrift på sønderjysk rugbrødslagkage, med respekt for traditionerne, har vi kontaktet flere sønderjyske kogekoner og kyndige hjemmebagere, og derved fundet frem til vores bud på en sønderjysk rugbrødslagkage. Det til trods, vil der altid være delte meninger om, hvordan en sådan traditionsbunden lagkage "skal skæres".
Mere inspiration

Her en anden klassisk lagkage - som også er helt fantastisk.

Velbekomme!
Variation

Om sommeren kan du pynte rugbrødslagkagen med friske bær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17008 kJ / 4065 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1220 kJ / 292 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 6,7 % 4,8 g
Kulhydrat: 36,6 % 26,2 g
Fedt: 56,7 % 18,7 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise