Om sommeren kan du pynte rugbrødslagkagen med friske bær.
17383 kJ / 4155 kcal
1247 kJ / 298 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 6,5 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 40 % | 29,4 g |
Fedt: | 53,5 % | 18 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
5
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker
|
|
1 spsk
Kartoffelmel
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
175 g
Revet rugbrød
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
2 dl
Solbærmarmelade
|
|
50 g
Grofthakket mørk chokolade
|