Klassisk lagkage med hindbærmarmelade, creme og flødeskum.
Guldlagkagen kan stå et par timer i køleskabet inden servering.
14896 kJ / 3560 kcal
1113 kJ / 266 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5,4 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 31,9 g |
Fedt: | 45,9 % | 13,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Smør - smeltet
|
25 g |
---|---|
Rasp
|
5 spsk |
Æggeblommer
|
4 |
---|---|
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Mælk
|
1 dl |
Smør - smeltet
|
50 g |
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
100 g |
Bagepulver
|
2 tsk |
Æggehvider
|
4 |
---|---|
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Ribs
|
300 g |
---|---|
Sukker
|
4 spsk |