Guldlagkagen kan stå et par timer i køleskabet inden servering.
14711 kJ / 3516 kcal
1099 kJ / 263 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5,5 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 49,3 % | 31,9 g |
Fedt: | 45,2 % | 13,4 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
25 g
Smør - smeltet
|
|
---|---|
5 spsk
Rasp
|
4
Æggeblommer
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Mælk
|
|
50 g
Smør - smeltet
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
4
Æggehvider
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
300 g
Ribs
|
|
---|---|
4 spsk
Sukker
|
¼ liter
Piskefløde
|
---|