Guldlagkage med rysteribs

Guldlagkage med rysteribs

60+ min Dessert
Guldlagkagen er en rigtig klassiker i Karolines Køkkken. Lagkagen har en skøn kontrast mellem de bløde kagebunde og den sprøde, porøse marengs. Lagkagen er lagt sammen med flødeskum - og vi serverer guldlagkagen med forfriskende rysteribs - smukke, røde og syrlige bær som passer perfekt til lækre guldlagkage.
Mere inspiration

Klassisk lagkage med hindbærmarmelade, creme og flødeskum.

Lagkage
60+ min
Lagkage
(90)
Velbekomme!
Tip

Guldlagkagen kan stå et par timer i køleskabet inden servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14844 kJ / 3548 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1109 kJ / 265 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 5,8 % 3,8 g
Kulhydrat: 49,4 % 32,2 g
Fedt: 44,8 % 13,4 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise