Guldlagkage med rysteribs

Guldlagkage med rysteribs

60+ min Dessert
Guldlagkagen er en rigtig klassiker i Karolines Køkkken. Lagkagen har en skøn kontrast mellem de bløde kagebunde og den sprøde, porøse marengs. Lagkagen er lagt sammen med flødeskum - og vi serverer guldlagkagen med forfriskende rysteribs - smukke, røde og syrlige bær som passer perfekt til lækre guldlagkage.
Mere inspiration

Klassisk lagkage med hindbærmarmelade, creme og flødeskum.

Lagkage
60+ min
Lagkage
(86)
Velbekomme!
Tip

Guldlagkagen kan stå et par timer i køleskabet inden servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3548 kJ / 3548 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1109 kJ / 265 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 5,8 % 3,8 g
Kulhydrat: 49,4 % 32,2 g
Fedt: 44,8 % 13,4 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser