Stegte skrubber med persillesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Uhm! Stegte skrubber med persillesauce....ren retro. Og så med rysteribs, som en ekstra prik over i'et.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rysteribs

  • 125 g ribbede ribs
  • 3 spsk sukker

Persillesauce

  • 2½ spsk hvedemel
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 2½ dl grøntsagsbouillon
  • 10 g smør
  • 1½ dl hakket kruspersille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Skrubber

  • 50 g rugmel (ca. 1 dl)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 rensede dobbelte skrubbefileter (ca. 500 g)
  • 50 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kogte nye kartofler
  • 500 g dampede gulerødder
  • citron (usprøjtet) i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rysteribs

Kom ribs og sukker i et glas eller en frysepose og ryst det sammen. Jo hurtigere du skal bruge rysteribsene, jo mere skal du ryste. Men prøv at undgå at smadre bærrene alt for meget. Har du tid til at vente en time eller to, behøver du næsten ikke ryste.

Persillesauce

Rør mel og lidt af fløden sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af fløden i sammen med bouillonen. Bring saucen i kog under omrøring og kog den ved svag varme i ca. 5 min. - rør af og til. Tilsæt smør, persille, salt og peber, lige inden serveringen. Bring saucen i kog, smag til og kom persillesaucen i en skål.

Skrubber

Bland rugmel, salt og peber i et fad. Skyl hurtigt skrubbefileterne og vend dem i rugmelsblandingen. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande og steg halvdelen af fileterne 1-1½ min. på hver side - tilsæt evt. lidt ekstra smør, når du vender skrubbefileterne. Tag fiskene op og hold dem varme. Steg resten af skrubbefileterne i resten af smørret.

Server de stegte skrubber med persillesauce, rysteribs, kartofler og gulerødder.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag