Persillesauce eller persillesovs - det er bare så godt uanset stavemåden :)
9807 kJ / 2344 kcal
347 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 21,4 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 9,6 g |
Fedt: | 31,3 % | 2,9 g |
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
Ribbede ribs
|
125 g |
---|---|
Sukker
|
3 spsk |
Hvedemel
|
2½ spsk |
---|---|
¼ liter | |
Grøntsagsbouillon
|
2½ dl |
Smør
|
10 g |
Hakket kruspersille
|
1½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Rugmel (ca. 1 dl)
|
50 g |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Rensede dobbelte skrubbefileter (ca. 500 g)
|
8 |
Smør
|
50 g |
Kogte nye kartofler
|
1 kg |
---|---|
Dampede gulerødder
|
500 g |
Citroner (usprøjtede) i både
|