De spiselige blomster er ikke noget must. Men poke bowls stammer oprindeligt fra Hawaii, hvor man jo bruger rigtig mange blomster både i maden og som blomsterkranse om halsen og håret.
7649 kJ / 1828 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 35,4 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 9,8 g |
Fedt: | 23,9 % | 2,6 g |
Couscousgryn (ca. 2½ dl)
|
200 g |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Kogende vand
|
2½ dl |
200 g | |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Afdryppede nordsørejer
|
300 g |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Finthakkede dildkviste
|
3 spsk |
Citronpeber
|
½ tsk |
2 dl | |
Sojasauce, fx ponzu med lemon
|
2 spsk |
Agurk i tern (ca. 300 g)
|
1 |
---|---|
Radiser i tynde skiver
|
150 g |
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
1 |
Friske bær eller frugt, fx ribs eller ananas
|
125 g |
Ristede græskarkerner
|
25 g |
Spiselige blomster, fx hjulkrone og morgenfruer
|
---|
Sojasauce, fx ponzu med lemon
|
---|