De spiselige blomster er ikke noget must. Men poke bowls stammer oprindeligt fra Hawaii, hvor man jo bruger rigtig mange blomster både i maden og som blomsterkranse om halsen og håret.
8950 kJ / 2139 kcal
479 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 29,5 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 34,8 % | 9,8 g |
Fedt: | 35,7 % | 4,6 g |
200 g
Couscousgryn (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
2½ dl
Kogende vand
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
300 g
Afdryppede nordsørejer
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
3 spsk
Finthakkede dildkviste
|
|
½ tsk
Citronpeber
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Sojasauce, fx ponzu med lemon
|
1
Agurk i tern (ca. 300 g)
|
|
---|---|
150 g
Radiser i tynde skiver
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
125 g
Friske bær eller frugt, fx ribs eller ananas
|
|
25 g
Ristede græskarkerner
|
Spiselige blomster, fx hjulkrone og morgenfruer
|
---|
Sojasauce, fx ponzu med lemon
|
---|